reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Beata ja sie waze w domu wiec wiek ile waze..u poloznej wazylam ponad kg wiecej niz w rzeczywistosci.. wazenie w ciuchach po sniadaniu i kawie nie ma sensu.

reklama
Akuku zagdzam sie z toba . Ja tez zawsze u gina waze wiecej niz w domu i to nie dlatego ze moja waga zle pokazuje :-)
Teraz w ciazy zazwyczaj waze sie raz na tydzien, zazwyczaj albo w piatek albo w sobote po wieczornym prysznicu.
Mala w zlobka a ja sie przebiram w domowe lachy i ide prasowac. Na szczescie nie mam duzo

A ja sie waze tylko rano na czczo :) wtedy waga pokazuje najmniej ;) jak ja bym sie wieczorem wazyla to bym sie zalamala ;p

Beata waga domowa nie oszukuje ;) zadne nie oszukuja. Grunt to wazyc sie na jednej wadze.

cześć babinki.

Jak ja lubię poniedziałki i wtorki (jak nie muszę chodzić do pracy). Leże póki mogę bo za kilka miesięcy już nie poleżę ( Josia rozbójnik w przedszkolu )

Akuku - współczuje, ja to zawsze mam stresa jak mi dziecko choruje.

Ciamona - miłego prasowania.

reklama
czesc dziewczyny :)

Wspolczuje chorego dziecka Akuku ,moja mala jeszcze spi -tez ma goraczke i do tego narzeka na bol ucha :/
Co do wagi to wlasnie sie zwazylam(+2kg) dzisiaj nareszcie wizyta u ploznej,ostatnio nawet mnie nie wazyla tylko sie zapytala ile waze i ile mam wzrostu,taki len z niej byl...Mam nadzieje,ze dzisiaj przyjmie mnie jakas konkretna babka.

Do góry