reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
No wlasnie samo siedziec czy samo siadac? Juz zglupialam.

A co do ubran swiatecznych ja mysle o czyms takim:
ImageUploadedByForum BabyBoom1447173292.339258.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1447173292.339258.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1447173292.339258.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 63
Cześć kochane. Witam się po długiej przerwie. Przepraszam ale Was nie nadrobie, postaram się być na bieżąco.

U nas hmm chyba skok, mała miała dzisiaj 3 drzemki po jakieś 20min. Masakra a tak ładnie mi spała. Oprócz tego wszystko wróciło do normy, pięknie podnosi główkę jak leży na brzuszku. Przeszliśmy zapalenie krtani ale obyło się bez antybiotyku, pomogły jej inhalacje.

A ja chwale poki co i nic sie nie psuje.. Ale fiu fiu kto wie lepiej odpukac :)

Cinamona no to termin raz dwa widze ustala.. Wszystko na pewno bedzie dobrze [emoji8]

Lidia czyli chrzciny dniem udanym super ! :)

Kasietta chyba mama co bardziej "zaczarowała" dziecko hehe :)

Fajne macie juz upatrzone ubranka.. Ja tez juz cos tam mam moze potem albo jutro wam pokaże.. :)

Mały mi na chwile usnął idę sie szykować bo za 2g mamy fizjoterapeutę..
Powiem wam ze po tych ćwiczeniach i nawet jak ja z nim w domu staram sie robic to widze efekty mały ze pomału pomału udaje mi sie prosto główkę trzymać i czesto i chętniej zaczął odwracać na druga stronę.. Ale długa droga jeszcze przed nami..

Cinamona taki kombinezonik fajnyyyyy :) wydaje mi sie tez ze dla dziecka wygodniejszy niz np sweterki :)
No ale moda moda i swieta świetami :)

Cinamona, samo siadać. Jeszcze raz polecam grupę do której podałam link parę postów wyżej.
Zuza to bardzo ważne dla zdrowia Filipa co wybierzesz więc nie może być cokolwiek [emoji6]

Ja moich maluchów nie sadzalam, tyle co w foteliku na pół leżąco. W spacerowe tez pół leżąco albo leżąco. Jak sami siedli to dopiero sadzalam. To trochę bardziej męczące, bo siedli sami dopiero na skończone 7 mcy ale chyba zdrowsze dla ich kręgosłupa. No i większa motywacja do rozwoju, potem wszystko leciało juz migiem, raczkowanie, wstawanie i chodzenie do 10-11 mca juz było.

Blerka, super news, widzisz jak szybko poszło? Ja u mojego widze obniżone napięcie obręczy, jeszcze to skonsultuje, ale juz robimy drobne ćwiczenia kt pamietam po starszakach.

Bunia, super, ze u was tez poprawa.

A jak u dziewczynek z nóżkami?

U nas w domu jest tak ciepło, ze bodziak z długim i polspioszki bo jak więcej ubiore to za duzo mu jest juz... Takze pajace średnio w użyciu. Teraz kupiłam body z krótkim to wykorzystam te większe.

Cina, ty bloga załóż albo kanał na YT to ci beda samo płacić :-) serio, wszystkie cię zasubskrybujemy na początek :-)

reklama
Do góry