reklama
U mnie nadal cisza Akuku, nie chce mi sie już nawet o tym myśleć. Mnie wkurza presja otoczenia, ciągłe pytania "Ola a ty chciałabyś dziś urodzić" nisz kurde.
Oj jak dziś pojedziesz to zobaczymy dziecko jako pierwsi...ja na to, że nie wiadomo ile w szpitalu bede siedzieć ...a ich odpowiedz że przecież odwiedziny sa....
Brzuch twardnieje caly, ale bez regularności. Szczerze mnie już w sumie wszystko jedno. Nastawiłam się psychicznie, że pojade jak coś sama rodzić i jakoś bede musiała dać rade. Nie ja jedna jedyna.
Oj jak dziś pojedziesz to zobaczymy dziecko jako pierwsi...ja na to, że nie wiadomo ile w szpitalu bede siedzieć ...a ich odpowiedz że przecież odwiedziny sa....
Brzuch twardnieje caly, ale bez regularności. Szczerze mnie już w sumie wszystko jedno. Nastawiłam się psychicznie, że pojade jak coś sama rodzić i jakoś bede musiała dać rade. Nie ja jedna jedyna.
Akuku
Fanka BB :)
Suwina nie znam sie na tych wartosciach..
Mnie chyba jakas deprecha lapie.. a bylam pewna ze nie bo przeciez ja na to czasu nie mam!
Nie wiem moze poprostu zlosc na sytuacje w domu.. nie tak to mialo wygladac..
Ja to chyba za bardzo bym chciala by wszystko idealne bylo..
Mnie chyba jakas deprecha lapie.. a bylam pewna ze nie bo przeciez ja na to czasu nie mam!
Nie wiem moze poprostu zlosc na sytuacje w domu.. nie tak to mialo wygladac..
Ja to chyba za bardzo bym chciala by wszystko idealne bylo..
Pupui do mnie mama siostra i teściowa codzień dzwonią z pytaniem jak się czuję. A u mnie cisza, brzuch mam też taki twardy ze mam wrażenie że zaraz mi pęknie, czasami lekki ból tako jak na okres i nic poza tym :-/ juz nawet nie wiem jak siedzieć i spać bo ciężko mi.
Akuku
Suwina oj jak Cie dobrze rozumiem.. koncowka ciazy ciezka bardzo i pamiwtam ze nie mialam na nic sil.. do tego stopnia ze jeszcze jak mam stac gdzies sie schylic to sie zastanawiam czy warto.. i dopoero po chwili stwierdzam ze juz mnie nic nie boli!
A dzis jak po sklepie chodzilam to usilowalam sobie przypomniej jak to bylo tydzien temu i juz chyba zapominam bo nie moglam sobie tego wyobrazic
Takze ja juz jakby pamietam tylko dobre momenty ciazowe..wiec chyba sobie gdzies zapisze ze nie bylo cukierkowo! Coby mi sie nie zachcialo.. hahaha
A dzis jak po sklepie chodzilam to usilowalam sobie przypomniej jak to bylo tydzien temu i juz chyba zapominam bo nie moglam sobie tego wyobrazic
Takze ja juz jakby pamietam tylko dobre momenty ciazowe..wiec chyba sobie gdzies zapisze ze nie bylo cukierkowo! Coby mi sie nie zachcialo.. hahaha
Akukku baby blues ataluje zazwyczaj miedzy 3-5 dniem po porodzie i to jest calkiem normalne.
Ja dzisiaj mialam fajny dzien. Dolek mnie nie zlapal. Dzieci w grzeczne. Hugo mniek sie prezyl i plakal wiec dzien uznaje za udany[emoji3]
Ciekawe jak tam noc zleci...
Ja dzisiaj mialam fajny dzien. Dolek mnie nie zlapal. Dzieci w grzeczne. Hugo mniek sie prezyl i plakal wiec dzien uznaje za udany[emoji3]
Ciekawe jak tam noc zleci...
Akuku ja z poprzedniej ciąży też pamiętam tylko te dobre chwile i nawet poród wspominałam całkiem spoko mimo, że był okropny ale teraz im bliżej kolejnego porodu tym bardziej jestem przerażona i mówię, że to ostatni raz. Tak bardzo bym już chciała tulić maluszka i mieć te kolejne zmartwienia typu kupka, karmienie itp niż "kiedy w końcu się zacznie "
dziewczyny, juz jest lepiej, Heath Visior załatwiła mi elektryczny lakaktor, i jest lepiej. I bede odciagac co 2,5-3 h dopóki sutki nie beda bolesne, to wroce do karmienia. Tylko nie wiem w ilu ilosciach mam odciagac mleka, ile czasu trzeba? bo nie chce potem miec za duzo mleka...
reklama
lucalew
dziewczyny, juz jest lepiej, Heath Visior załatwiła mi elektryczny lakaktor, i jest lepiej. I bede odciagac co 2,5-3 h dopóki sutki nie beda bolesne, to wroce do karmienia. Tylko nie wiem w ilu ilosciach mam odciagac mleka, ile czasu trzeba? bo nie chce potem miec za duzo mleka...
Lakara ja odciągam wg schematu tj 7 minut jedna pierś potem 7 druga potem po 5 minut i 3 minuty na zmiane. Wychodzi 30 minut. Tak mówiły położne i laktacyjna.