reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Jinx myślałam że ja się tylko tak dziwnie zachowuje.... ja w życiu nie miałam czegoś takiego - normalnie panika i miałam jeden cel: wydostać się z tego miejsca albo zrobić wszystko aby muzyka ucichła. Jak jakiś czubek :szok:

love GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :happy2:

bunia wspieram cię duchowo. czasem faktycznie lepiej samemu iehhhhhh :baffled:

Amor policje trzeba było jeszcze wezwać. nauczka na całe życie - co za brak odpowiedzialności.....

werci ja też się męczę strasznie i wolałabym już urodzić..... mam dość brzucha, dość męża i dość wszystkiego dookoła... :crazy:
coś jestem dzisiaj bojowo nastawiona :-p

reklama
Mam opcje kupic tego TENS-a za 20 F oplaca się chyba co ? ja w sumie nie mam az takich ciężkich porodow, ale jak może nie bolec tylko mrowic ? co myślicie ?

Lakara sama nie kupilam tych podpasek i chyba kupowac nie bede.. w szpitalu man do dtspozycji a w domu podpaski juz .. najwyzej m mi pojedzie kupic haha.
majteczki kupilam ale do nich podpaski czy cus trzeba..

Zuzagk kciuki !

Lilija jejku najwazniejsze ze nic sie nie stalo.

Zuza - kciuki trzymam! na pewno wszystko wyjdzie dobrze! daj znać po!też czuję taki nacisk mocny... i podobno to normalne, bo dziecie się wstawia w kanał czy coś ;)

Lilija - o jaaaa! dobrze, że Twojemu nic się nie stało! .... mnie się marzy praca profilera kryminalnego... ale to droga daleka jeszcze i pewnie z miliard razy się poddam...

Love - jesteś wspaniała!

Anney - rodzisz? ;)

Love - gratulacje! Dużo zdrowia i sił. Haha.. Tez tak twierdziłam po pierwszym porodzie. Nigdy więcej! :-D

Werci - trzymaj się dzielnie! Każda z nas ma takie dni co jakiś czas. I to jest jak najbardziej normalne.

Ja zaraz idę na drzemkę bo młoda dziś wstała o 5.40 :-\ a myśmy z mężem zrobili sobie wspólny wieczór wczoraj i późno poszliśmy spać. Padam...

Mam pytanie - dziewczyny które miały zzo.
Jak szybko zaczyna działać? Bo podaje się przy 2-4 cm, tak? Później nie ma sensu?
Ono odcina ból ale czucia nie? Można chodzić po znieczuleniu?
Bolało bardzo wkładanie tego ustrojstwa?

Zuza kciuki sa! Na pewno wszystko jest ok tylko sobie wkrecasz jak ja :D
Looove!!!!!! Gratulacje! !! To jest wlasnie najpiekniejsze ze po najgorszym bolu dostajesz taka nagrode :)
Ja sie dzis jakos dziwnie czuje... najpierw mala od 22 do 9 byla spokojna, nawet tsunami ktore jej fundowalam jej nie obudzilo i juz sie balam, jak na zlosc wysiadla mi bateria w detektorze i mialam jechac na ip ale sie rozkrecila.. tak sie rozkrecila ze jeszcze nie spi :o i jakis taki ucisk mnie dopadl u gory brzucha i w ogole do dupy :( Jeszcze dwa dni do wizyty, tez jedtem poschizowana

reklama
Zuzzi mój mż jest policjantem.

Panikara, o tak adrenaliny nie brakuje ale raczej zostaje w pracy. W domu nie zastanawiamy się nad tym co się może stać. Jak jedziemy do pracy to nie zastanawiamy się co dzień przyniesie. Żegnamy się buziakami i zawsze mówimy że się kochamy. Taki nasz rytuał.

Akuku jak masz okazję to kup. Uważam ze każdy sposob na złagodzenie bólu jest na wagę zlota.

Blerka, świetny pomysł, bardzo ciekawa praca, na bank się nie będziesz nudzić, i wciąż można się doksztalcac
mi się marzy praca z dziwkami :-)

Ostatnia edycja:
Do góry