Lwica1410
Fanka BB :)
Tez mi taki pomysł po głowie chodziłAle mi się wciąż marzy oddzielny wątek ciążowo-dzieciowy zrzeszający ex- starewyjadaczki kreskowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez mi taki pomysł po głowie chodziłAle mi się wciąż marzy oddzielny wątek ciążowo-dzieciowy zrzeszający ex- starewyjadaczki kreskowe
Ja teraz też mam domowe laboratorium,które poleciłyście, fajnie się wybarwiająRankingu owulakow nie robilam, bo tylko z domowego laboratorium i facelle korzystałam
byloby superAle mi się wciąż marzy oddzielny wątek ciążowo-dzieciowy zrzeszający ex- starewyjadaczki kreskowe
15,90 za 2 opakowania w czerwcudziewczyny , po ile ostatnio kupowałyście owulaki z DL na allegro?
Chyba 16.99 za 10 testówdziewczyny , po ile ostatnio kupowałyście owulaki z DL na allegro?
Ja bym tam chciała spędzić tu tylko miesiąc
I chyba reszta tak samo xD
Oj, ale to tylko z sympatii a nie, że za krótko starane było dobra, już się nie pogrążamCo jak co, ale marudzenie na krótki pobyt na kreskach powinno być wpisane do regulaminu wątku jako zakazane
A jak nie żona to nie? tak tylko pytam...A zaklęcie może isc tak:
Siekiera motylka, ananaski
W nocy będą wygibaski
Siekiera motyka, wino tez
Pozytywny będzie test
Siekiera motyka, weź termometr
Ciąża będzie już za moment
Siekiera motyka, mocz w kieliszek
Bo to nie jest bazyliszek.
Siekiera motyka, test niebieski
Będą na nim ze dwie kreski
Siekiera motyka, ja to wiem
To nie będzie żaden cień.
Siekiera motyka, każda żona
Będzie zaraz zaciążona
Siekiera motyka każdy mąż
Zobaczy na teście cionsz!
Czytaj dalejA jak nie żona to nie? tak tylko pytam...
Dotarłam opóźniona w czytaniuCzytaj dalej