Brownie1992
Moderator
Czemu? Może komuś czyjaś ciąża sprawia przykrosc ?Czyli zaginamy realia i tworzymy bańkę no cóż...w takim razie gratulacje i tyle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czemu? Może komuś czyjaś ciąża sprawia przykrosc ?Czyli zaginamy realia i tworzymy bańkę no cóż...w takim razie gratulacje i tyle
Nie. Tworzymy bezpieczną przestrzeń dla tych, które jej potrzebują.Czyli zaginamy realia i tworzymy bańkę no cóż...w takim razie gratulacje i tyle
We wrześniu liście powoli spadają,Jakbym była kwietniowa, ale miałabym być z Tobą w maju to bym kłamała, że majowa
ZAPISUJE!
Apropo wrześniowego wątku. Nadszedł czas zakładania. Macie jakieś pomysły na kreatywną nazwę wątku?
No masz rację, tworzymy bańkę, bo chcemy żeby dla każdej była to bezpieczna przystań. Kobietą bez dzieci a czekających na dwie kreski wystarczająco dużo świat daje bodźców żeby jeszcze wątek kreskowy im ich dodawał. Nigdy nie wiesz jaki bagaż doświadczeń ma za sobą dany awatar.Czyli zaginamy realia i tworzymy bańkę no cóż...w takim razie gratulacje i tyle
OO DOBRE! podoba mi się Ja mam propozycję:We wrześniu liście powoli spadają,
Dziewczyny szybko kreski wysikają
Dobra sama chciałaś….oto moja kreatywna propozycja: Wrześniowe kreskiJakbym była kwietniowa, ale miałabym być z Tobą w maju to bym kłamała, że majowa
ZAPISUJE!
Apropo wrześniowego wątku. Nadszedł czas zakładania. Macie jakieś pomysły na kreatywną nazwę wątku?
Wyglada na to, że wiedziała co robiCzyli dobrze, że nasza gin nie uprzedziła mojego chłopa wcześniej, że będzie musiał mieć to badanie tylko wzięła go z zaskoczenia
Dobra sama chciałaś….oto moja kreatywna propozycja: Wrześniowe kreski
Kto zaśpiewał, a nie przeczytał ręka w górę!A zaklęcie może isc tak:
Siekiera motylka, ananaski
W nocy będą wygibaski
Siekiera motyka, wino tez
Pozytywny będzie test
Siekiera motyka, weź termometr
Ciąża będzie już za moment
Siekiera motyka, mocz w kieliszek
Bo to nie jest bazyliszek.
Siekiera motyka, test niebieski
Będą na nim ze dwie kreski