Bolilol
Fanka BB :)
stawiam naJa sobie na pewno wkręcam, jak to ja, więc proszę sprowadźcie mnie na ziemię. Boli mnie podbrzusze, jeden jajnik to standardowo, od czasu okołoowulacyjnego. Ale dziś także na środku i już sobie wkręcam nie wiadomo co. Wydaje mi się że ból bardzo podobny do okresowego, takie mini skurcze, mój staraczkowy umysł pokazuje mi obrazy wgryzającego się w macicę zarodka ale to równie dobrze może być zły znak, albo nawet tylko wymysł lub . Chociaż nie wiem czy wymysliłabym sobie że boli i to czuła? Sprowadźcie mnie na ziemię. Jestem w 6dpo
W naszym organizmie stale się coś dzieje. Zazwyczaj tylko się na tym nie skupiamy. Przy staraniach się skupiamy, więc zauważamy rzeczy, na które w życiu byśmy uwagi nie zwróciły. Od doszukiwania się objawów można ześwirować. Nie da się tego całkiem uniknąć, zawsze też się znajdzie jakiś całkiem nowy objaw, zwany również "PIERWSZY RAZ SIE TAK ZDARZYŁO„, ale dla zachowania jakiejkolwiek stabilności psychicznej warto powtarzać sobie, że to tylko kupa - przynajmniej mi się to sprawdza