Brownie1992
Moderator
Widać, że jeszcze się nie zapoznałaś z moim rytuałemMiłej !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widać, że jeszcze się nie zapoznałaś z moim rytuałemMiłej !
Może nie zdążęWidać, że jeszcze się nie zapoznałaś z moim rytuałem
Jutro powtórkaMoże nie zdążę
Ja przed rzuceniem fajek 61. Teraz... +14 juzno to u mnie podobnie jest, a ważyłam 63 jeszcze w zeszłym roku
Ja po rzuceniu papierosów w najgorszym momencie ważyłam 78 kg.Ja przed rzuceniem fajek 61. Teraz... +14 juz
Tak. Najniżej zeszła do 36,99. Tylko sie zastanawiam czy brać 10 czy 12 dni (gin zalecał 12 ale od 14 dnia ) bo zaczęłam brać dopiero 3 dnia po podwyższonej temperaturze, więc w 18 dcnie no, nie biję, to Twoja decyzja, a przynajmniej w tym cyklu mamy jakieś podejrzenia kiedy była owulacja temperatura ładnie się trzyma?
Daj mi swój metabolizm... Please....Widzisz bierz przykład ze mnie. Po maczku równe 63 na wadze i się trzymam
Mój też mówi, że najlepsze burgery w burgerze...Tam kiedyś był taki zajebisty burger po argentynsku. No sztos. Mój chlop stamtąd zawsze bierze burgera triple
WszystkieDziewczyny, które nie przepadają za maczkiem, lubicie jakieś sieciowe fast foody?
Naucz nas!!Coś chujowo robisz