Magdalena09
Fanka BB :)
Kurde, w sobotę rodzice wpadają do nas ale to nic c jakoś się ich pozbędę i wieczorem pojadęzbieraj ochotę na sobotę!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde, w sobotę rodzice wpadają do nas ale to nic c jakoś się ich pozbędę i wieczorem pojadęzbieraj ochotę na sobotę!
To jest wszystko Twoja wina, no ale nie mogę się z Tobą kłócić bo jednak idziemy razem na mamuśki
TEŻ mi nie trzeba mówićma to sens. Byle "też", nie "zamiast"
No najlepiej wszystko na Brownie. Brownie największe zło na BBTo jest wszystko Twoja wina, no ale nie mogę się z Tobą kłócić bo jednak idziemy razem na mamuśki
mnie mąż nauczył jeść kebaba, gdzie kiedyś bym na to nawet nie spojrzałaDziewczyny, które nie przepadają za maczkiem, lubicie jakieś sieciowe fast foody?
A tam od razu największe. Poprostu złoNo najlepiej wszystko na Brownie. Brownie największe zło na BB
KFC lubimy, burdelkinga też lubimy. Kebab also.Dziewczyny, które nie przepadają za maczkiem, lubicie jakieś sieciowe fast foody?
Ja lubię vege kebsamnie mąż nauczył jeść kebaba, gdzie kiedyś bym na to nawet nie spojrzała