Brownie1992
Moderator
Tam kiedyś był taki zajebisty burger po argentynsku. No sztos. Mój chlop stamtąd zawsze bierze burgera tripleLepsze frytki są w burdelkingu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tam kiedyś był taki zajebisty burger po argentynsku. No sztos. Mój chlop stamtąd zawsze bierze burgera tripleLepsze frytki są w burdelkingu
Daj spokój. Wstydziłabyś się.Dzisiaj przejeżdżałam obok i się nie zatrzymaliśmy bo jechaliśmy do mojej mamy na obiad
WiemDaj spokój. Wstydziłabyś się.
to trzeba w dniu transferu, ale już po - to jeszcze masz szansęDzisiaj przejeżdżałam obok i się nie zatrzymaliśmy bo jechaliśmy do mojej mamy na obiad
jak przyjadę rowerem, to może...Przyjedź do mnie na wspólne żarcie w maczku
Przed też trzeba żeby zwiększyć szanse.to trzeba w dniu transferu, ale już po - to jeszcze masz szansę
zbieraj ochotę na sobotę!Kurde, tak gadacie o tym maku że zaczynam mieć ochotę na niego
ma to sens. Byle "też", nie "zamiast"Przed też trzeba żeby zwiększyć szanse.
Kurde, tak gadacie o tym maku że zaczynam mieć ochotę na niego