reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
W sumie ja też się przedstawię i napiszę coś o sobie, bo widzę, że dużo nowych osób na forum🙂

Mam 23 lata. Mam 3,5-letniego syna z poprzedniego związku.
Starania z obecnym partnerem tak naprawdę zaczęliśmy w tym miesiącu, ale że w ostatnim czasie mam nieregularne cykle to dni płodne albo już są, albo dopiero będą.

Jak na razie podchodzimy do tego na luzie. Nie chcę go ciągle męczyć mówieniem o wszystkim, więc stwierdziłam, że forum trochę pomoże mi go nie zadręczać, ale na razie mu odpowiada wieczne paplanie o tym samym i o wiele rzeczy pyta, sprawdza, czyta. Jest zainteresowany tematem, ale wkurza mnie swoją statystyką, którą ciągle musi w coś wtrącić😅 Np. mamy większe szansę na trojaczki niż na wygraną w lotto i podaje procenty, więc czemu się nastawiam na jedno?🫣

Jestem po odstawieniu antydepresantów i leków przeciwlękowych, więc pewnie sporo namieszały w moim organizmie, dlatego się nie nastawiam :)
Badania wszystkie w porządku.

A za ciebie trzymam kciuki, jeszcze są szanse, że będzie kreseczka dopóki nie ma miesiączki!

Ja nie mogę się tu wypowiadać ze względu na grudniowego chłopca w moim brzuchu, ale super że Ci się ułożyło i trzymam kciuki za starania! ❤️❤️❤️

reklama
Również należe d teamu nie farbującego włosów. ALe raz, że mam ładny swój kolor, a dwa do tej pory miałam tylko jednego siwego włosa 😁
Ja od czasu do czasu mam fazę n jakiś odcień rudego lub czerwonego, kupuje farbę i chłop się może wyżyć na moich włosach. Dość szybko przychodzi wkurw na odrosty i wracam do swojego mysiego koloru. Siwe puki co to może 4 sztuki.

Do góry