Mademoiselle_Nika
Moderator
CUUUDO! Aż mam znów ochotę zapuszczaćJa mam takie i myślę o znacznym skróceniu, bo mam dość dbania o nie. Na zdjęciu oczywiście wyszły brązowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
CUUUDO! Aż mam znów ochotę zapuszczaćJa mam takie i myślę o znacznym skróceniu, bo mam dość dbania o nie. Na zdjęciu oczywiście wyszły brązowe
Dziękuję były związane w warkocz, więc nie wyglądają najlepiej, ale wychodzę właśnie na tatuaż wiec nie mam czasu na ułożenie XDPrześliczne
Hehe ja też! Ja też!CUUUDO! Aż mam znów ochotę zapuszczać
Ja miałam do połowy pleców i mi się znudziłoHehe ja też! Ja też!
W sumie ja też się przedstawię i napiszę coś o sobie, bo widzę, że dużo nowych osób na forum
Mam 23 lata. Mam 3,5-letniego syna z poprzedniego związku.
Starania z obecnym partnerem tak naprawdę zaczęliśmy w tym miesiącu, ale że w ostatnim czasie mam nieregularne cykle to dni płodne albo już są, albo dopiero będą.
Jak na razie podchodzimy do tego na luzie. Nie chcę go ciągle męczyć mówieniem o wszystkim, więc stwierdziłam, że forum trochę pomoże mi go nie zadręczać, ale na razie mu odpowiada wieczne paplanie o tym samym i o wiele rzeczy pyta, sprawdza, czyta. Jest zainteresowany tematem, ale wkurza mnie swoją statystyką, którą ciągle musi w coś wtrącić Np. mamy większe szansę na trojaczki niż na wygraną w lotto i podaje procenty, więc czemu się nastawiam na jedno?
Jestem po odstawieniu antydepresantów i leków przeciwlękowych, więc pewnie sporo namieszały w moim organizmie, dlatego się nie nastawiam
Badania wszystkie w porządku.
A za ciebie trzymam kciuki, jeszcze są szanse, że będzie kreseczka dopóki nie ma miesiączki!
Bo zawsze się chce tego czego się nie maJa miałam do połowy pleców i mi się znudziło
A Ty bierzesz w tym cyklu progesteron też?Ja sie ciesze że robiłam. Dzięki temu wiem czemu miesiac temu sie nie udało
Ja od czasu do czasu mam fazę n jakiś odcień rudego lub czerwonego, kupuje farbę i chłop się może wyżyć na moich włosach. Dość szybko przychodzi wkurw na odrosty i wracam do swojego mysiego koloru. Siwe puki co to może 4 sztuki.Również należe d teamu nie farbującego włosów. ALe raz, że mam ładny swój kolor, a dwa do tej pory miałam tylko jednego siwego włosa