Moonstone
Moderator
Bardzo są teraz idealnej długościi jak się czujesz? Zadowolona?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo są teraz idealnej długościi jak się czujesz? Zadowolona?
Ja pierwszy raz w życiu robiłam i bałam sie że przegapięJa robiłam rano i wieczorem, jak zbliżał się peak.
Odważnej, moje największe szaleństwo to był blond chociaż w czerwcu też skróciłam włosy dość mocno, a Twoja obecną długość mnie korci tylko boje się że będę żałowaćZa ramiona
Zobacz załącznik 1559883
Mnie korciło jeszcze bardziej ściąć, ale teraz mi przeszłoOdważnej, moje największe szaleństwo to był blond chociaż w czerwcu też skróciłam włosy dość mocno, a Twoja obecną długość mnie korci tylko boje się że będę żałować
PrześliczneJa mam takie i myślę o znacznym skróceniu, bo mam dość dbania o nie. Na zdjęciu oczywiście wyszły brązowe
Wczoraj czy przed wczoraj któraś zamieściła link z owulaków, mówię sobie,kurw....nie poddawaj się,zamówiłam 2 opakowania,potem obleciał mnie strach ,że znowu będę cierpiała, teraz sama nie wiem ,z jednej strony mega pragnienie z drugiej strach.Ja pierwszy raz w życiu robiłam i bałam sie że przegapię
każdej z nas to towarzyszy. Jeżeli masz takie wątpliwości to warto się wsłuchać w siebie, może psychicznie nie jesteś gotowa, może trzeba przepracować emocje z psychologiem.Wczoraj czy przed wczoraj któraś zamieściła link z owulaków, mówię sobie,kurw....nie poddawaj się,zamówiłam 2 opakowania,potem obleciał mnie strach ,że znowu będę cierpiała, teraz sama nie wiem ,z jednej strony mega pragnienie z drugiej strach.