reklama
Lwica1410
Fanka BB :)
No koniec. Chujowego dnia okazuje się, że nie ma wody. Tutaj jest tak, ze jest jedną studnia na kilka/kilkanaście domów i jakis **** wypuścił całą wodę. Nie ma się w czym wykąpać, a cały człowiek upocony. Dziecko ma potówki na całych plecach.
nudella
Ja się nie odzywałam bo nie chciałam Ci palcem wytykać, tu nie soli ale cukru w pomidorową walihahaha pisałam o dosalaniu posiłków, o cukrze w posiłkach nic nie było ale czekałam jak ktoś to wyłapie!
Avy
Wy jesteście mądre to może mi pomożecie!
Próbuję ogarnąć kwestię wysyłki żywności kurierem. Ogarnęłam już schemat pakowania izotermicznego (luzik). Problem pojawia się z samą wysyłką. DPD food obsługuje tylko firmy i nie znalazłam innego przewoźnika, który pozwoliłby osobie prywatnej na wysyłkę w kontrolowanej temperaturze.
Ktoś coś na ten temat? Mówiłyście ostatnio, że da się żarcie kurierem wysyłać, więc liczę na wsparcie!
Próbuję ogarnąć kwestię wysyłki żywności kurierem. Ogarnęłam już schemat pakowania izotermicznego (luzik). Problem pojawia się z samą wysyłką. DPD food obsługuje tylko firmy i nie znalazłam innego przewoźnika, który pozwoliłby osobie prywatnej na wysyłkę w kontrolowanej temperaturze.
Ktoś coś na ten temat? Mówiłyście ostatnio, że da się żarcie kurierem wysyłać, więc liczę na wsparcie!
nudella
Też widzę na 1 zdjęciuCzy mi się zdaje, czy widzę serce?
Brownie1992
Moderator
Przyjedź w końcu do tej energylandii, a nie będziesz mi kiełbę wysyłaćWy jesteście mądre to może mi pomożecie!
reklama
Avy
Nie mam czasu, a w weekend wędzę pyszny schabikPrzyjedź w końcu do tej energylandii, a nie będziesz mi kiełbę wysyłać