reklama
Avy
Fanka BB :)
Ej! Nie ma @ - nie ma wpisywania!Cześć dziewczyny! Miałam testować 23.08 ale możecie już mi wpisać @. Cycki przestają boleć za to brzuch zaczyna więc moje typowe objawy okresowe. No nic, nie w tym cyklu
Majorkaaaa
Brzmi tak, że już mi ślinka cieknie!Pieczarki lubię z masełkiem czosnkowym, zawinięte w cienki plasterek boczku. Zawijam w sreberko i na grila.
Paulaa94
Aktywna w BB
Ok Ok przepraszam przypomnę się za dwa dniEj! Nie ma @ - nie ma wpisywania!
kate01
Ale to że nie jestem juz to wiem,pytanie było czy beta ma zejść do 0,a nie czy 2,3 to oznacza ciazeNo to nie jesteś w ciąży. Nawet jeśli to była biochemiczna to betę zrobiłaś za późno. Ostatnio już Ci to dziewczyny wyjaśniały
Avy
Nooo! Nie ma tak! Dopóki jest szansa to żadnego smutaniaOk Ok przepraszam przypomnę się za dwa dni
Leanne
Sorki za zmianę tematu.
Czy któraś z Was miała Ovitrelle ? Ja dziś po badaniach ( wyniki dostałam po 15.00) zaaplikowałam igle ok 18
Gin napisała, że mam współżyć 24 h po i 36 po iniekcji.
W ulotce piszą że w tym samym dniu.
Zatem jeśli zrobiłam zastrzyki ok 18 to jutro ok 18 mam współżyć.
Pierwszy raz jestem na stymulacji stad pytam, czy te 24h to zawsze ?
Czy któraś z Was miała Ovitrelle ? Ja dziś po badaniach ( wyniki dostałam po 15.00) zaaplikowałam igle ok 18
Gin napisała, że mam współżyć 24 h po i 36 po iniekcji.
W ulotce piszą że w tym samym dniu.
Zatem jeśli zrobiłam zastrzyki ok 18 to jutro ok 18 mam współżyć.
Pierwszy raz jestem na stymulacji stad pytam, czy te 24h to zawsze ?
kate01
Tyle to i ja wiem ,pytanie było czy ma zejść do 0 bo tej informacji nigdzie nie znalazła.przepraszam Cię, ale nie do końca wiem, jak możemy Ci to pomóc i czego dokładnie od nas oczekujesz... Wynik bety wskazuje, że nie jesteś w ciąży, przykro mi.
.nie pytałam czy 2,3 oznacza ciaze
nieznośne_poplątanie
Mieszkam na Śląsku i pierwsze słyszę.na Śląsku jedzą rosół ze śmietana. Za pierwszym razem byłam w szoku jak to zobaczyłam. Tak, rosół + makaron + śmietana.
reklama
Avy
Jeśli jest napisane <2,3 to oznacza, że laboratorium poniżej wartości 2,3 nie oznacza dokładnego wyniku.Ale to że nie jestem juz to wiem,pytanie było czy beta ma zejść do 0,a nie czy 2,3 to oznacza ciaze