Avy
Fanka BB :)
Ej, ja Ci mogę zrobić pomidorową z idealnie wyliczoną kalorycznością Żaden problem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej, ja Ci mogę zrobić pomidorową z idealnie wyliczoną kalorycznością Żaden problem
Czy mi się zdaje, czy widzę serce?Uformowałam je sama. Nie jest idealnie, ale jest tanio
Ale gotowałam 8 minut i następnym razem bym gotowała krócej bo trochę się rozciapałA nie mówiłam, że nie jest taki zły
No tak się ułożyły gałęzie generalnie ma to być wężykCzy mi się zdaje, czy widzę serce?
Ani na OpolskimTo chyba na jakimś innym Śląsku bo u mojego męża się tak nie jadło
I najgorsze, że kipi jak pojebany!Ale gotowałam 8 minut i następnym razem bym gotowała krócej bo trochę się rozciapał
Nie, bo ja makaron trzymam od razu w zupie więc musiałabym liczyć makaron też sztukami, nie tylko wagowoEj, ja Ci mogę zrobić pomidorową z idealnie wyliczoną kalorycznością Żaden problem
Mi nic nie kipiało xDI najgorsze, że kipi jak pojebany!
Po prostu wymyślaszNie, bo ja makaron trzymam od razu w zupie więc musiałabym liczyć makaron też sztukami, nie tylko wagowo
ZajebisteUformowałam je sama. Nie jest idealnie, ale jest tanio