Avy
Fanka BB :)
Tak samo jak tortilla, ale bez lepiej wchodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak samo jak tortilla, ale bez lepiej wchodzi
mistrzostwoAz Wam to muszę napisać, bo dawno nie byłam tak dumna z mojego chamstwa
Wyjątkowo robię dzisiaj moje kroki łażąc na zewnątrz. No i idę chodnikiem, przede mną idą jakieś starsze kobiety i nie mogę ich wyprzedzić, bo z przeciwnej strony nadchodzi jakaś kobieta z dzieckiem, więc się wlokę 30cm za nimi.
I wtedy się okazało, że te starsze kobiety to stare baby są, bo jak ta kobietka już była na naszej wysokości i się miajałyśmy, to jeden stary babsztyl z niesmakiem w głosie i kręcąc glową mówi:
"Takie duże dziecko i w wózku jedzie".
I na to wchodzę ja, cała na biało i mówię: "Takie duże kobiety i głośno obcce dzieci obgadują".
Co prawda żaden kierowca autobusu nie klaskał, ale jak się odwróciłam do tej kobiety z dzieckiem, która już była trzy kroki za nami, to też się odwracała w moją stronę i się uśmiechała. Babsztyle też się odwróciły w moją stronę, ale się nie uśmiechały, więc minęłam je już bez słowa
A popatrzyłaś na widełki laboratorium obok?Mam wynik bety <2.30
Czy po biochemicznej beta musi spaść do 0?
Pomoże któraś?
i Ty, BrutusieNarobiłyście mi smaka na tą pomidorową więc zrobię sobie gar zaraz
Zrób se też. Co beczysz przecież zamiast lazanii możesz zjeść pomidorowąi Ty, Brutusie
nie dam rady wymierzyć precyzyjnie kalorii na porcjęZrób se też. Co beczysz przecież zamiast lazanii możesz zjeść pomidorową
Tak.kobieta nie będąca w ciazy <5.0A popatrzyłaś na widełki laboratorium obok?
No to nie jesteś w ciąży. Nawet jeśli to była biochemiczna to betę zrobiłaś za późno. Ostatnio już Ci to dziewczyny wyjaśniałyTak.kobieta nie będąca w ciazy <5.0
Ale ja nie wiem jaka beta była wyjściowa.1 test pokazał delikatnie 2 kreskę 16.08. W sobotę tj 19.08 zaczęło się krwawienie.dzis dopiero zrobiłam betę żeby ewentualnie wykluczyć pozamaciczna.