reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
O jaaa przypomniałaś mi, że kiedyś moja mama robiła takie duże pieczarki w całości w jajku i bułce... smaki dzieciństwa 😊 tylko mój stary pieczarki też nie lubi to muszę sobie jedną zrobić jak bedzie schabowy :p
kurde, co z tymi naszymi starymi jest nie tak? Żaden ani kalafiora ani pieczarki nie je 🤔 musimy się spotkać wszystkie i wtedy się najemy do woli 🤣

Ja właśnie sobie siedzę przed gabinetem i czekam na wizytę 😊 i boli mnie jajnik więc liczę na dobre wieści. Testy wychodzą coraz ciemniejsze więc jest dobrze

Załączniki

• 3b71cea7-3f28-43e1-aee3-21617608eb1e.jpeg
    3b71cea7-3f28-43e1-aee3-21617608eb1e.jpeg
    52,6 KB · Wyświetleń: 59
A jak 😁 Wiesz co ja mam dobre geny. Nie powiem bo zaczynają się pojawiać u mnie jakieś zmarszczki, ale dalej nowo poznane osoby reagują dużym zdziwieniem na mój wiek. 2 lata temu jak pojechałam po wiśnie z moim dzieckiem to taka pani się mnie pyta czy to moja siostra (miala 3lata) 🙈 ja mówię, że to moja córka, a ona do mnie "Jak to?" i tym o to sposobem miałam zrobiony dzień 😁 więc może ja nie będę się wypowiadać, kto wygląda starzej, a kto młodziej bo może mam zakrzywiony obraz 🤔
hahah, mnie to spotkało w zeszłym roku na urlopie w Turcji. Byliśmy z moimi i męża rodzicami i na posiłki przyjechaliśmy z synkiem. A kelner do mnie że ślicznego mam brata. Jak powiedziałam że to syn to się zmieszał i zrobił wielkie oczy 🤣 piękne i młode jesteśmy 😅

Czytała już może któraś z Was Niewidzialnych rodziców?
Przeczytałabym, ale... kiedy?

Ostatnio naprawdę mało czytam (poza literaturą branżową, normami i ustawami) i mam przez to wyrzuty sumienia. Kurde, jak rozszerzyć dobę?
Dzisiaj nie najgorzej, bo byłam w pracy 10h.

Az Wam to muszę napisać, bo dawno nie byłam tak dumna z mojego chamstwa 😅

Wyjątkowo robię dzisiaj moje kroki łażąc na zewnątrz. No i idę chodnikiem, przede mną idą jakieś starsze kobiety i nie mogę ich wyprzedzić, bo z przeciwnej strony nadchodzi jakaś kobieta z dzieckiem, więc się wlokę 30cm za nimi.
I wtedy się okazało, że te starsze kobiety to stare baby są, bo jak ta kobietka już była na naszej wysokości i się miajałyśmy, to jeden stary babsztyl z niesmakiem w głosie i kręcąc glową mówi:
"Takie duże dziecko i w wózku jedzie".

I na to wchodzę ja, cała na biało i mówię: "Takie duże kobiety i głośno obcce dzieci obgadują".

Co prawda żaden kierowca autobusu nie klaskał, ale jak się odwróciłam do tej kobiety z dzieckiem, która już była trzy kroki za nami, to też się odwracała w moją stronę i się uśmiechała. Babsztyle też się odwróciły w moją stronę, ale się nie uśmiechały, więc minęłam je już bez słowa 😅

reklama
Do góry