Brownie1992
Moderator
Nie znasz sięMi takie połączenie jakoś totalnie nie gra już w myślach, więc dla mnie jednak istnieje tylko pomidorowa jako pomidorowa, a nie rosół pomidorowy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie znasz sięMi takie połączenie jakoś totalnie nie gra już w myślach, więc dla mnie jednak istnieje tylko pomidorowa jako pomidorowa, a nie rosół pomidorowy.
kurde, co z tymi naszymi starymi jest nie tak? Żaden ani kalafiora ani pieczarki nie je musimy się spotkać wszystkie i wtedy się najemy do woliO jaaa przypomniałaś mi, że kiedyś moja mama robiła takie duże pieczarki w całości w jajku i bułce... smaki dzieciństwa tylko mój stary pieczarki też nie lubi to muszę sobie jedną zrobić jak bedzie schabowy
hahah, mnie to spotkało w zeszłym roku na urlopie w Turcji. Byliśmy z moimi i męża rodzicami i na posiłki przyjechaliśmy z synkiem. A kelner do mnie że ślicznego mam brata. Jak powiedziałam że to syn to się zmieszał i zrobił wielkie oczy piękne i młode jesteśmyA jak Wiesz co ja mam dobre geny. Nie powiem bo zaczynają się pojawiać u mnie jakieś zmarszczki, ale dalej nowo poznane osoby reagują dużym zdziwieniem na mój wiek. 2 lata temu jak pojechałam po wiśnie z moim dzieckiem to taka pani się mnie pyta czy to moja siostra (miala 3lata) ja mówię, że to moja córka, a ona do mnie "Jak to?" i tym o to sposobem miałam zrobiony dzień więc może ja nie będę się wypowiadać, kto wygląda starzej, a kto młodziej bo może mam zakrzywiony obraz
Mój lubi kalafior w bułce z jajem sadzonym ziemniakami i maślankąkurde, co z tymi naszymi starymi jest nie tak? Żaden ani kalafiora ani pieczarki nie je musimy się spotkać wszystkie i wtedy się najemy do woli
Przeczytałabym, ale... kiedy?Czytała już może któraś z Was Niewidzialnych rodziców?
Oooo! Zeżarłabym Pyry, jajo sadzone i maślanka Walić kalafioraMój lubi kalafior w bułce z jajem sadzonym ziemniakami i maślanką
Pieczarki też je tylko w innej formie.
No bierz się za robotę bo Cię biorę na mamuśkiJa właśnie sobie siedzę przed gabinetem i czekam na wizytę i boli mnie jajnik więc liczę na dobre wieści. Testy wychodzą coraz ciemniejsze więc jest dobrze