reklama
Avy
Fanka BB :)
W sensie jaki plan masz na myśli?nad czym?
Jaki Wy w ogóle macie plan teraz?
Kontempluję jak zacząć żyć moim całkiem niezłym życiem i wyzbyć się tak ogromnej chęci posiadania jakiegoś wrzeszczącego bachora Sprowadza się to do rozważań nas konstrukcją domku letniskowego i analizy na której działce ewentualnie go postawić. I na jaki wymienić drugi samochód
Bolilol
Super, zaraz mi miną 3 tygodnie i jestem bardzo zadowolona. Ja od lockdownu się praktycznie nie maluje, rzęsy też od święta malowałam, a teraz jak mam te sztuczne rzęsy, to się super czuję. Bo makijażu nadal nie mam, nic mi nie spłynie, nie rozetrze się, a oko zrobione.@Bolilol miałam Cię pytać jak rzęsy się sprawdziły? Bo się przymierzam
Teraz w przyszłym tygodniu idę, ale postanowiłam sobie dowalić więcej tym razem
Dulce123
Coś poszukamWielce nie ma co śledzić Awatar ustaw w międzyczasie
Majorkaaaa
Ja Was lubięMyślę, że już nas nie lubią
Bolilol
w sensie dwa cykle i ivf? Jakieś badania jeszcze będziecie robić, jakoś się szykować specjalnie?W sensie jaki plan masz na myśli?
Kontempluję jak zacząć żyć moim całkiem niezłym życiem i wyzbyć się tak ogromnej chęci posiadania jakiegoś wrzeszczącego bachora Sprowadza się to do rozważań nas konstrukcją domku letniskowego i analizy na której działce ewentualnie go postawić. I na jaki wymienić drugi samochód
Domek letniskowy się nawet przy wrzaskunie nie zmarnuje więc to całkiem fajny pomysł
Bolilol
często nie mamy energii, często mamy kryzysy, to całkiem normalne niestety. Są górki i dołki na tej wyboistej drodzePodziwiam Was dziewczyny ze macie tyle energii do walki o baby, ja to jak widzę wszystkie koleżanki i z rodziny osoby które mają normalnie dzieci to źle się czuje w takim towarzystwie i czasami aż płaczę
Dulce123
Tutaj komentarze są bardzo motywujące powiedziałabymczęsto nie mamy energii, często mamy kryzysy, to całkiem normalne niestety. Są górki i dołki na tej wyboistej drodze
reklama
Avy
Jeszcze jeden cykl, za niecałe dwa tygodnie wizyta, robimy wymazy i działamy z ivf. O ile wystarczy nam siły, bo ostatnio (jak widać po moich dzisiejszych wpisach) mamy gorszy czas.w sensie dwa cykle i ivf? Jakieś badania jeszcze będziecie robić, jakoś się szykować specjalnie?
Domek letniskowy się nawet przy wrzaskunie nie zmarnuje więc to całkiem fajny pomysł
Plan jest na stymulację we wrześniu i na początku października transfer.