Bolilol
Fanka BB :)
BluźniszTo piwa zużyjesz na włosy jako plukanke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
BluźniszTo piwa zużyjesz na włosy jako plukanke
Wiesz jakie zajebiste włosy są po takim zabieguBluźnisz
My dalej żarliśmy papryki faszerowane....Ktoś jeszcze znów żre lasagne na obiad?
nigdy się nie dowiemWiesz jakie zajebiste włosy są po takim zabiegu
to coś małe porcje jecie, że aż na tyle dni starczyloMy dalej żarliśmy papryki faszerowane....
To ja miałam antybiotyk przed drożnością. Wyszły nieprawidłowości w wymazie z szyjki macicy i dostałam na 7 dni Augmentin.Też mi się tak wydaje, że ostatnio gdzieś był taki problem, którejś wyszło przed drożnością albo iui (a może transferem?) i się okazało, że szybciutko się sprawę załatwia
Po prostu tyle tego narobiłamto coś małe porcje jecie, że aż na tyle dni starczylo
Augmentin kojarzy się mi z Harrym PotteremTo ja miałam antybiotyk przed drożnością. Wyszły nieprawidłowości w wymazie z szyjki macicy i dostałam na 7 dni Augmentin.
A mi z wysypką i dusznościami, których po nim dostajęAugmentin kojarzy się mi z Harrym Potterem