spekoppar_
Fanka BB :)
No u mnie nie zadziałało jak byłam ostanioa co, krąży jakaś legenda o ich zapładniających właściwościach?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No u mnie nie zadziałało jak byłam ostanioa co, krąży jakaś legenda o ich zapładniających właściwościach?
Ja też się naczytałam tych słodyczy i mi się zachciało coś słodkiego. Dostałam taka maszynę na ślub w prezencie, która nazywa się Multicooker. Poszukałam wczoraj po necie co można w tym zrobić oprócz gotowania na parze - do tego go często używam, a nic więcej jeszcze w nim nie robiłam. Okazało się, że ten gagatek umie piec i znalazłam kilka przepisów na ciasto. Właśnie skończyłam piec piernika i jaram się niesamowicie jak to wyszłoTak pisałyście o słodyczach, a ja nie miałam zupełnie nic i przed chwilą skończyłam robić tiramisu.
A, a już myślałam, że w okolicach Czeladzi krążą plotki o jakimś seryjnym zapladniaczu w termachNo u mnie nie zadziałało jak byłam ostanio
To by była dobra fucha dla kogoś xDA, a już myślałam, że w okolicach Czeladzi krążą plotki o jakimś seryjnym zapladniaczu w termach
Ja robię naleśniki z samej mąki i wody ze szczypta soli tak mi najlepiej smakują. Ale jednak mąkę pszenną używam do naleśników.z mąki pełnoziarnistej i na chudym mleku i wodzie
Pojadę sprawdzić.A, a już myślałam, że w okolicach Czeladzi krążą plotki o jakimś seryjnym zapladniaczu w termach
Pewnie te wszystkie krwiożercze plemniki krążą w tej wodzieA, a już myślałam, że w okolicach Czeladzi krążą plotki o jakimś seryjnym zapladniaczu w termach
albo na ręcznikachPewnie te wszystkie krwiożercze plemniki krążą w tej wodzie
Przecież ręczniki się swoje bierzealbo na ręcznikach
do hotelu ze spa i termami?Przecież ręczniki się swoje bierze