anyżowa
Fanka BB :)
To byłby hitPrzydałoby się forum dla facetow xD
Czujecie te pytania na męskim forum?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To byłby hitPrzydałoby się forum dla facetow xD
pewnie siedzą na reddicie i tam narzekają na nas i nasze forumPrzydałoby się forum dla facetow xD
A i tak znalazłazapytała czy mi przepisać luteinę
Ale trzeba jej oddać, że się przejęła tym krwawieniem i tam grzebała na tym USG i szukała skąd to się bierze i kminiła też trochę.
Mnie też nie interesuje jeśli coś działa, ale i tak zawsze wyszukujePuki kwiaty i żelazko mają się dobrze, opinia Google nie ma dla mnie znaczenia
Pewnie byłyby treści typu "moja żona znow chce się ruchac, a ja nie mam juz siły. Co zrobić"To byłby hit
Czujecie te pytania na męskim forum?
Mój na pewno przy moim libido, zapytałby jak odstraszyć żonę, nie licząc dni płodnychPewnie byłyby treści typu "moja żona znow chce się ruchac, a ja nie mam juz siły. Co zrobić"
Albo: jak nie zwariować i okiełznać hormony i wahania nastroju partnerki/żonyPewnie byłyby treści typu "moja żona znow chce się ruchac, a ja nie mam juz siły. Co zrobić"
Czy to były termy w Czeladzi?Eee może nie jest tak źle my 2,5 roku walczyliśmy o syna i? Jak zrobiliśmy sobie ja rocznicę ślubu weekend w termach rzymskich na saunach, gorących kąpielach... To bum ...z tych gotowanych plemników i komórki jajowej wyszedł fajny gość już się śmiałam do męża, że jak tym razem będzie ciężko to mu jajka do wrzątku wrzucę
Obstawiam, że po prostu się mega wykuzowaliśmy + trochę szczęścia ale tak na logikę to był wtedy cykl, którego nawet nie brałam pod uwagę przez to gotowanie
a co, krąży jakaś legenda o ich zapładniających właściwościach?Czy to były termy w Czeladzi?
Jak tak to ja z mężem jadę jak w dyma co, krąży jakaś legenda o ich zapładniających właściwościach?