anyżowa
Fanka BB :)
Nie wiem , może tak jakoś krzywo, koślawoChcesz powiedzieć, że źle się ruchalismy ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem , może tak jakoś krzywo, koślawoChcesz powiedzieć, że źle się ruchalismy ?
może bez skarpetek?Nie wiem , może tak jakoś krzywo, koślawo
Pocieszyłaś mnietak, na to wygląda, że coś źle robicie
Może 20 seksów miesiecznie nie liczac @ to za mało?tak, na to wygląda, że coś źle robicie
Może trzeba posłuchać rady tego jednego lekarza co radził lasce z forum żeby zmienić partneraNie wiem , może tak jakoś krzywo, koślawo
spróbujcie w skarpetkach, przynajmniej Ty!Może 20 seksów miesiecznie nie liczac @ to za mało?
I my koniecznie bez skarpetek, to też może mieć realny wpływ
mi lekarz tak powiedziałMoże trzeba posłuchać rady tego jednego lekarza co radził lasce z forum żeby zmienić partnera
co ja Ci mogę powiedzieć mi dzisiaj lekarka powiedziała, że może trzeba wyluzować. Tak, ta co mi zaproponowała luteinę. Powiedziałam jej, co na ten temat uważamPocieszyłaś mnie
Puki kwiaty i żelazko mają się dobrze, opinia Google nie ma dla mnie znaczeniaAż uruchomiłam wujka google i on nie zaleca podlewanie, ale do wszystkiego innego nijak najbardziej ta woda się nadaje. Dobrze, że kwiatki Ci nie padają