Majorkaaaa
Fanka BB :)
O matuluTia tampon co godzinę. Ketonal i nospa to moi dzisiejsi przyjaciele.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matuluTia tampon co godzinę. Ketonal i nospa to moi dzisiejsi przyjaciele.
Kurde, słabo to brzmi. Mam nadzieję, że to jednak tak jednorazowo po tej laparo. Ty, a może to dlatego, że tam Ci powypalali co trzeba i np. już Ci się krew nie cofa do jajowodów i ich nie zatyka, tylko cała idzie na zewnątrz tak jak powinno być?Tia tampon co godzinę. Ketonal i nospa to moi dzisiejsi przyjaciele.
Masakra. To już drugi dzień taki intensywny, nie? Jeśli jutro nadal tak będzie to może warto odezwać się do lekarza czy to normalne? Żebyś anemii się nie nabawiła przy okazji.Tia tampon co godzinę. Ketonal i nospa to moi dzisiejsi przyjaciele.
Szczerze nie wiem czy to tak działa. Endometrioza rozwija się w jajowodach, jajnikach powodujac zrosty i wychodzi dalej poza macicę. A w samej macicy rozwija się andenomioza. U mnie macica oprócz mięśniaka była czysta. Nawet podejrzenie polipa się nie sprawdziło.Kurde, słabo to brzmi. Mam nadzieję, że to jednak tak jednorazowo po tej laparo. Ty, a może to dlatego, że tam Ci powypalali co trzeba i np. już Ci się krew nie cofa do jajowodów i ich nie zatyka, tylko cała idzie na zewnątrz tak jak powinno być?
65? A ja zrobiłam 70 sekund i 70 przysiadów, a do tego jeszcze 3 dni pilatesu, bo 2 miałam zaległe. Ale nie powiem, czuję się usatysfakcjonowana!Przypominam, że dzisiaj 65 przysiadów i 65 sekund deski!
Mam wszystko w tabsach, staram się pilnować żarcia. I tak za tydzień znów mi powtórzą w szpitalu więc jak mocno spadnie to wezmę kroplówkę.Masakra. To już drugi dzień taki intensywny, nie? Jeśli jutro nadal tak będzie to może warto odezwać się do lekarza czy to normalne? Żebyś anemii się nie nabawiła przy okazji.
Wow, no to dołożyłas do pieca! 70 + 70 dopiero jutro, pojutrze 70 pajacyków i przerwa zarządzona przez @Brownie1992 na maczka65? A ja zrobiłam 70 sekund i 70 przysiadów, a do tego jeszcze 3 dni pilatesu, bo 2 miałam zaległe. Ale nie powiem, czuję się usatysfakcjonowana!
Nie no coś Ty. Cały lipiec nic nie jadłam. Kazali odstawić przed zabiegiem.@Brownie1992 a Ty nie zresz przypadkiem jakiegoś acardu albo aspiryny czy coś?
Zapewne zrobią Ci morfologię, ale warto też zbadać poziom żelaza po takim intensywnym krwawieniu. Więc jeśli w szpitalu Ci tego nie zbadają to zrób sobie prywatnie.Mam wszystko w tabsach, staram się pilnować żarcia. I tak za tydzień znów mi powtórzą w szpitalu więc jak mocno spadnie to wezmę kroplówkę.