anyżowa
Fanka BB :)
10a te clearblue jaka maja czulosc? 25?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
10a te clearblue jaka maja czulosc? 25?
.Czy któraś z was stosowała lukrecję i/lub piwonię białą?
Właśnie czytam, że mają dobry wpływ na hormony, szczególnie obniżenie testosteronu
Ja nie stosowałam , ale może zacznę, zapytam endokrynologa jak będę czy warto- mój testosteron niestety poza widełkami.
O matko, jak ja bym chciała, żeby to nie była fabrycznaSiknełam dzień wcześniej, ( dzis 10dpo) na zdjęciu ciężko uchwycić , ale ten cień cienia który ja widzę na żywo, to fabryczna pewnie.
Ale wstawiłam zdjęcia , żeby nie było.
Nasikam jutro z pierwszego moczu i zobaczę, jeśli będzie to samo , to bedzie znaczyło, że fabryczna.
Ja też bym chciała Zobaczymy co przyniesie jutro.O matko, jak ja bym chciała, żeby to nie była fabryczna
Ja jak się porządnie przyjrzę to widzę ten cieńJa też bym chciała Zobaczymy co przyniesie jutro.
Trzymam kciukasy, a niech tam się uda, a co!Ja już dzisiaj nie sikam, mam tylko 1 test na jutro, nie napalam się - fajnie by było w rocznicę ślubu wysikać 2 prawdziwe kreski, ale podchodzę na chłodno do cieni kresek.
Dużo dziewczyn miało kreski czy cienie , które nie świadczyły o ciąży, cierpliwie czekam do jutra.
Na żywo lepiej widać i to nie szarość a mikroniebieski zblaknięty bardzo bardzo, jak jutro będzie biało albo to samo to się obraże na Clearblue, nie lubie takich ujocieni, jak nie ma ciąży powinno być bieluśko a nie.Ja jak się porządnie przyjrzę to widzę ten cień