Avy
Fanka BB :)
Przecież on jest cudowny, kochany, milusiJak się nie boisz psa xd
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przecież on jest cudowny, kochany, milusiJak się nie boisz psa xd
Ja chyba tydzień chodziłam po tym Shein i w sumie do koszyka wpadło 6 produktów. Tez nie umiem kupować, tam jest za dużo tegoja mam podobnie jeśli chodzi o sklepy stacjonarne. Nic nie umiem znaleźć np w takim tk maxx. Ale ja w ogóle nienawidzę stacjonarnych zakupów.
Ooo! Też potrzebuję torebkę!W ogóle chciałabym kupić sobie torebkę, ale nie wiem jaką, bo taka która mi się podoba nie istnieje chyba.
bo to musisz wszędzie ze sobą nosić. Ja od lipca zaczęłam i piję, czasami jedna butelkę (też mam litrową), czasami 3, ale zawsze cos.ja zamówiłam ta litrowa bo też mało pije, pilam dwa dni i znowu zapominam
We wrześniu jadę w Karkonosze!właśnie mało was w mojej części świata. Dolny Śląsk, Karkonosze
Za mną od jakiegoś czasu chodzi torba humbag, ale miała być nagrodą a póki co się nie zanosiW ogóle chciałabym kupić sobie torebkę, ale nie wiem jaką, bo taka która mi się podoba nie istnieje chyba.
a nie, na shein to umiem w miarę xD ale też tam kupuję raczej jakieś śmietki niż poważne rzeczy. Typu jakiś t shirt na lato, sukienka którą założę raz na rok, strój kąpielowy. Chociaż mam też kiecke którą bardzo lubię i kosuzlę, która też super się sprawdza.Ja chyba tydzień chodziłam po tym Shein i w sumie do koszyka wpadło 6 produktów. Tez nie umiem kupować, tam jest za dużo tego
Faktycznie daleko...właśnie mało was w mojej części świata. Dolny Śląsk, Karkonosze
musiałam wygooglowac co toZa mną od jakiegoś czasu chodzi torba humbag, ale miała być nagrodą a póki co się nie zanosi
też mam wielkiego i groźnego psaPrzecież on jest cudowny, kochany, milusi