reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Mam wyniki 🥹🥹

Załączniki

• IMG_5306.jpeg
    IMG_5306.jpeg
    46,5 KB · Wyświetleń: 168
reklama
Ło matko! A co Ty tam masz - rozpoznaje tylko pueria uno, wit d, omega 3, koenzym (chyba) 😂
Omega 3 osobno nie biorę akurat (w puerii uno chyba jest).

Już Ci mówię co tam jest:
Rano jest Wit. A, Wit E, Wit C, Wit D (x3 bo mam faktycznie niedobór spory), pueria uno, cynk, wiesiołek

Popołudnie to lkarnityna (2g czyli X4), largnityna, koenzym Q10, wiesiołek

Wieczór to niepokalanek, Wit C, resweratlor, ashwaganda, acard x2, magnez x3 i wiesiołek

Przy czym praktycznie wszystkie suple wynikają z konkretnych potrzeb takich jak niedobór witaminy D, cienkie endometrium, za wysoka prolaktyna. Z takich bez uzasadnienia, z dupy, bo tak sobie pomyślałam, że sobie dorzucę to są tylko cynk, ashwaganda i magnez. No i na tej zasadzie piję jeszcze miovelie pro i jeszcze eksperymentalnie (bo to mój cykl ostatniej szansy teraz i nie mam nic stracenia już) miovelie NAC będę brać od jutra.

reklama
Omega 3 osobno nie biorę akurat (w puerii uno chyba jest).

Już Ci mówię co tam jest:
Rano jest Wit. A, Wit E, Wit C, Wit D (x3 bo mam faktycznie niedobór spory), pueria uno, cynk, wiesiołek

Popołudnie to lkarnityna (2g czyli X4), largnityna, koenzym Q10, wiesiołek

Wieczór to niepokalanek, Wit C, resweratlor, ashwaganda, acard x2, magnez x3 i wiesiołek

Przy czym praktycznie wszystkie suple wynikają z konkretnych potrzeb takich jak niedobór witaminy D, cienkie endometrium, za wysoka prolaktyna. Z takich bez uzasadnienia, z dupy, bo tak sobie pomyślałam, że sobie dorzucę to są tylko cynk, ashwaganda i magnez. No i na tej zasadzie piję jeszcze miovelie pro i jeszcze eksperymentalnie (bo to mój cykl ostatniej szansy teraz i nie mam nic stracenia już) miovelie NAC będę brać od jutra.
Które bierzesz na wysoką prolaktynę?

Do góry