Magdalena09
Fanka BB :)
jadęja mam na obiad jeszcze gołąbki od mamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jadęja mam na obiad jeszcze gołąbki od mamy
makaron w sosie serowym sobie pomyślałam pod koniec tygodnia zrobić a dzisiaj muszę coś do klusek śląskich dlatego myślę o sosiewłaśnie myślę, bo potrzebuję zjeść coś mega comfort jak wrócę. Pewnie będzie to jakiś makaron, albo w sosie ze świeżych pomidorów, albo ze spzinakiem, albo w sosie serowym. I oczywiście makaronu dużo, dużo
muszę Cię rozczarować, ale to robi maszynanikt nie mówił o workach. Przecież przed pieczeniem chyba się trochę posypuje te bułki
moja komfort pasta to makaron spaghetti podsmazony na masle, do tego duuuzo parmezanu, pieprz i solwłaśnie myślę, bo potrzebuję zjeść coś mega comfort jak wrócę. Pewnie będzie to jakiś makaron, albo w sosie ze świeżych pomidorów, albo ze spzinakiem, albo w sosie serowym. I oczywiście makaronu dużo, dużo
Chili con carne, zrobilam wczoraj wieczorem caly garnek i mam nadzieje starczy na dwa dni.zapraszam
A tak w ogóle to co robicie dziś na obiad? Wiem że dopiero 8 ale szukam pomysłu. Chodzi za mną sos pieczarkowy, ale będę jeść go sama bo mąż nie lubi więc i tak jemu bym musiała jakiś inny zrobić.
Ja tez się wzruszyłam na tej ostatniej scenie… to ta piosenka teraz wszędzie leci, piękna jest!Muszę Wam coś wyznać… byłam wczoraj na tym seansie Barbie i się wzruszyłam do łez
nigdy nie robiłam, chyba trzeba kiedyś spróbowaćChili con carne, zrobilam wczoraj wieczorem caly garnek i mam nadzieje starczy na dwa dni.