reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Opowiesz o tym czy potrzebujesz przetrawić?
To może tak w punktach:
1. Stymulacja lamettą spierdzieliła mi rezerwę jajnikową
2. Ze względu na tą różnicę AMH w ciągu pół roku babka nie podejmie się dalszej stymulacji, żeby nie zajechać rezerwy do końca
3. Lecimy od razu w in vitro
4. Mam łykać metforminę i organizm musi przez minimum miesiąc się do niej przyzwyczaić
5. Kolejny cykl też bez niczego i później ivf
6. I teraz hit: była naturalna owulacja
To chyba tak w dużym skrócie wszystko.

reklama
Nie no to zamiast pajacyków, bez przesady żeby tyle ćwiczyć 😂
Screenshot_20230802_191255.jpg

Niestety, ale było napisane, że maczek jest w przerwie z pajacykami 😄

nie zrozum mnie źle ale cieszę się. i mam nadzieję że pomoże 😉 dużą dawkę?
Wiesz, ja też się cieszę i wkurwiam jednocześnie. Jak w invimedzie mogli mi nie kazać tego robić? Jak mogli na podstawie badań na czczo wykluczyć io? Jak mogli bez tak podstawowego badania dać mi wykaz badań do in vitro? I chcieli to in vitro robić!

Dawka 750mg.

To może tak w punktach:
2. Ze względu na tą różnicę AMH w ciągu pół roku babka nie podejmie się dalszej stymulacji, żeby nie zajechać rezerwy do końca
4. Mam łykać metforminę i organizm musi przez minimum miesiąc się do niej przyzwyczaić
Kurcze, a nie chcecie popróbować bez stymulacji z metą i zobaczyć czy nie będziesz miała swoich owulacji? Chociaż z 3 cykle ?

To może tak w punktach:
mówiłam, że wróci Twoja naturalna owulacja?! Teraz już w tym cyklu jesteś po?

reklama
Kurcze, a nie chcecie popróbować bez stymulacji z metą i zobaczyć czy nie będziesz miała swoich owulacji? Chociaż z 3 cykle ?
Lewy jajnik jest ładny i z niego jest owulacja. Ale prawy jest typowo policystyczny i wyczerpuje rezerwę. Babka się boi, że jeśli ta rezerwa będzie tak zapierdzialała w dół to za pół roku nie będzie z czego in vitro robić.

Do góry