U
użytkowniczka Co
Gość
ja tez@Brownie1992 kiedy mu powiesz, bo siedzę i czekam....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez@Brownie1992 kiedy mu powiesz, bo siedzę i czekam....
Wow gratulacjeMam
zrobiłam jeszcze proga: 58,60 ng/ml
Jeszcze mi powiedział, że wyglądam jak mały, delikatny aniołek i w życiu nie uwierzyłby, że mam 23 lata, bo według niego 14 XD nazwał moją macicę zgrabną a jajniki małymi, poza tym nic nie powiedział. Ale jestem jeszcze umówiona do dwóch innych na inne terminy, w tym jedna pani prywatnie.kiepsko, masakra ile człowiek się naszuka zanim znajdzie dobrego lekarza
za takie teksty powinno się lekarza na czarną listę wpisać...wkurza mnie takie gadanieJeszcze mi powiedział, że wyglądam jak mały, delikatny aniołek i w życiu nie uwierzyłby, że mam 23 lata, bo według niego 14 XD nazwał moją macicę zgrabną a jajniki małymi, poza tym nic nie powiedział. Ale jestem jeszcze umówiona do dwóch innych na inne terminy, w tym jedna pani prywatnie.
Ale chciałam cytologię tylko zrobić, więc chociaż tyle z tego wyszło
Powiedziałam, powiedziałam@Brownie1992 kiedy mu powiesz, bo siedzę i czekam....
Podoba mi się to, bardzo mi się to podobaBył zastrzyk, więc oficjalnie dołączę do Twojego mamusiowego wątku w pierwszych dniach września
Mnie też, ale ja zawsze na takich trafiam. Po poronieniu mnie chłop pytał „jak pani myśli, jakiej płci było dziecko? chciała pani chłopca czy dziewczynke?”za takie teksty powinno się lekarza na czarną listę wpisać...wkurza mnie takie gadanie
Ale dobra pasionkaDzielę się kolacją
gratulacje super wynikMam
zrobiłam jeszcze proga: 58,60 ng/ml
normalnie uciąć mu jaja ktoś powinienMnie też, ale ja zawsze na takich trafiam. Po poronieniu mnie chłop pytał „jak pani myśli, jakiej płci było dziecko? chciała pani chłopca czy dziewczynke?”