reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

A ja w drodze do kliniki po dzisiejszym telefonie od koordynator. Mamy 11 jajeczek i będziemy patrzeć czy jest szansa na szybki transfer na naturalnym cyklu jeśli będzie jakiś ładny zarodek (a musi być!!!). Szanse na ten szybki transfer małe, ale sprawdzić trzeba. Miałam 1dc 2 dni po rozpoczęciu stymulacji dawczyni więc teoretycznie szanse są o ile mam cykl owulacyjny Jak się nie dzieje to się nie dzieje, a jak się dzieje to od razu kamikadze.
Trzymam kciuki, żeby cykl był owulacyjny i żeby się udało. 🤞

reklama
@Avy, w zimie kwiaty wysyłają najczęściej DPD i InPostem ze specjalnymi ogrzewaczami i w styropianie, to może jest coś, co działa w drugą stronę i chłodzi? Jak zamawiałam zioła i oleje, to miałam je w takiej grubej termicznej srebrnej torebce i w styropianowym opakowaniu właśnie.
Jak firmy wysyłają to nie ma problemu, bo DPD i Fedex mają spoko ofertę. Ale gorzej jeśli osoba prywatna chce wysłać. Chyba spróbuję kurierem express 24h + zapakowanie paczki z wkładami termicznymi.

A ja w drodze do kliniki po dzisiejszym telefonie od koordynator. Mamy 11 jajeczek i będziemy patrzeć czy jest szansa na szybki transfer na naturalnym cyklu jeśli będzie jakiś ładny zarodek (a musi być!!!). Szanse na ten szybki transfer małe, ale sprawdzić trzeba. Miałam 1dc 2 dni po rozpoczęciu stymulacji dawczyni więc teoretycznie szanse są o ile mam cykl owulacyjny Jak się nie dzieje to się nie dzieje, a jak się dzieje to od razu kamikadze.
🤞🤞🤞🤞
musi być dobrze!!! 💚

Jak firmy wysyłają to nie ma problemu, bo DPD i Fedex mają spoko ofertę. Ale gorzej jeśli osoba prywatna chce wysłać. Chyba spróbuję kurierem express 24h + zapakowanie paczki z wkładami termicznymi.
Ale to w sumie była zwykła dostawa przez mojego stałego kuriera, a nie jakimś tam autem lodówką. A Tobie chodzi o coś takiego? 🤔

To co? Robimy wysyłkę eksperymentalną? 🤣 Najwyżej się posrasz 🤣🤣🤣
Najwyżej, a co tam. Uj z Brownie już nie jest potrzebna
Nft Crypto GIF by SuperRareBears

reklama
Do góry