reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

U mnie bez cukru i bez śmietany :) zazwyczaj tylko daje przecież pomidorowy, a dziś tylko passata i musiałam sobie doprawić po swojemu, więc wjechał pieprz i sól :p
ja długo tak robiłam, ale ciagle coś mi brakowało do tej „maminej”. Pytam w końcu rodzicielki a ona „a cukier dajesz”. No nie dajesz. I teraz musi być z cukrem. Ba moja pomidorówka „po mamusinemu” wygrywa z pomidorówka teściowej :D

reklama
W końcu naaadrobilam! O matko ale to było! 😎 Wczoraj cały dzień byłam w gościach i nie miałam na nic czasu, dzisiaj miałam turbo zło w pracy, więc o 15 trzasnęłam laptopem, ubrałam się do biegania i poszłam w długą. Długa okazała się krótka bo z przerwami na marsz udało mi się zrobić tylko 3 km i myślałam, że umrę albo płuca wypluję. Ale jestem dumna, bo byłam, zrobiłam i jest mi dobrze! 😊 Na koniec tej historii okazało się, że błędem było ubierać przyciasny stanik sportowy bo nie mogłam się z niego uwolnić 😅 miałam ochotę usiąść i płakać z niemocy, ze szczęścia i z tego, że przykleił się na amen i już go nie zdejmę 😅 teraz happy end: mąż mnie uratował i go wytargał nie urywając mi głowy 🙈 żyję! 😅

ja długo tak robiłam, ale ciagle coś mi brakowało do tej „maminej”. Pytam w końcu rodzicielki a ona „a cukier dajesz”. No nie dajesz. I teraz musi być z cukrem. Ba moja pomidorówka „po mamusinemu” wygrywa z pomidorówka teściowej :D
Moja też wygrywa z pomidorowa teściowej ale to ciekawe jak z cukrem smakuje. Może nie będzie taka kwaśna, dodam sobie następnym razem dla eksperymentu kulinarnego 😁

reklama
Do góry