reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
może to nie jest wada tylko po prostu cecha? Ja się na ostatniej wizycie dowiedziałam, że mam małą macicę. Nie musi to być od razu razu wada anatomiczna, może po prostu pewne odstępstwo od średniej, które nie ma większego znaczenia? Kiedy idziesz do swojego lekarza teraz?
Też myślę, że jakby ta wąskość miała znaczenie lub była jakimś istotnym odstępstwem to by powiedzieli lub napisali w opisie. Najważniejsze, że drożne!

też rozumiałbym to jaka wadę anatomiczną. Pytanie czy istotną. O tyłozgięciu, które tez jest wada anatomiczna, mówili, że jest problemem w zajściem w ciąże, teraz już niekoniecznie.
Dokładnie. Zwłaszcza, że np. ja w zależności od usg i lekarza, raz mam przodo a raz tyłozgięcie. :p Także wygląda na to, że mogę sobie wybrać jakie chce

Nie idę. Mam umówiona wizytę ciążowa 😂
Tzn nie mam już po co iść do niej. Jedynie podglądać sobie pecherzyki. Wszystko mi już zleciła co mogła. Staramy się do terminu wizyty w poradni naturalnie. Jak tam nam nie uda się z inseminacja to idziemy w IV.
Co ja więcej mogę zrobić?
możesz wysikać za kilka dni pozytyw 🤷🏻‍♀️

reklama
Do góry