reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Czy któraś z Was była u fizjo uroginekologicznego i mogłaby opowiedzieć jak wygląda wizyta?
DOpiero nadrabiam ale się wypowiem, bo jestem świeżo po wizycie. ZRobiła wywiad, usg, sprawdziła miednicę, rozejście mięśnia, blizny, a nawet jelita i tkankę tłuszczową 🫣 Zaczęłą sprawdzać mobilność od stóp i u mnie tu już ię zaczely schody. Póxnniej szła coraz wyżej aż do miednicy. Rozpracowała mi bliznę. Na końcu pokazała ćwiczenia jak oddychać, ćwiczyć itd. I przy okazji terapia psychiczna bo sama starałą się kilka lat i pomógł jej fizjo ;)

Dzień dobry, autentycznie popłakałam się dzisiaj jak weszłam na forum. @Avy @Bolilol @Motylkowa! ❤️Dziękuje za wywoływanie i troskę! Musiałam zniknąć, odpocząć. Za dużo się działo w mojej głowie i życiu, szczególnie rodzinnym. Emocjonalne rollercoastery nie pomagały. W tym oczekiwanie na okres, które wydawało mi się wiecznością. W końcu przyszedł - po 6 tygodniach i 3 dniach.
Zaraz napisze Wam update tego co u mnie, bo nie potrafię ogarnąć tego w głowie.

Mam nadzieje, że nikt nie wygania. A jeśli nie wygania to poproszę o wpisanie. w wątku jako rezerwowa, obserwator @Bolilol ❤️

Dzień dobry! jak Wam minał weekend? Ja jestem mega zmęczona fizycznie ale psychicznie odpoczełęłam. Spędziiłam noc z mężem pod gołym niebem, na odludziu uprawiając dziki seks. Szkoda tylko, że do owu jakięs 1,5 tyg bo na bank z takiego poweru wyszłoby coś fajnego :) Ale dzisiaj ledwo zyje w pracy. Na szczęście po robocie chill, relax i basen 8-)

Dzień dobry, autentycznie popłakałam się dzisiaj jak weszłam na forum. @Avy @Bolilol @Motylkowa! ❤️Dziękuje za wywoływanie i troskę! Musiałam zniknąć, odpocząć. Za dużo się działo w mojej głowie i życiu, szczególnie rodzinnym. Emocjonalne rollercoastery nie pomagały. W tym oczekiwanie na okres, które wydawało mi się wiecznością. W końcu przyszedł - po 6 tygodniach i 3 dniach.

Mam nadzieje, że nikt nie wygania. A jeśli nie wygania to poproszę o wpisanie. w wątku jako rezerwowa, obserwator @Bolilol ❤️
Zawsze jesteś mile widziana! 💚💚💚

Dzień dobry! jak Wam minał weekend? Ja jestem mega zmęczona fizycznie ale psychicznie odpoczełęłam. Spędziiłam noc z mężem pod gołym niebem, na odludziu uprawiając dziki seks. Szkoda tylko, że do owu jakięs 1,5 tyg bo na bank z takiego poweru wyszłoby coś fajnego :) Ale dzisiaj ledwo zyje w pracy. Na szczęście po robocie chill, relax i basen 8-)
Ja nadal walczę z infekcją 😢 weekend był intensywny zrobiłam ponad 30 km na rowerze i odwiedziłam sobie Wisłę ☺️

Zaczęłam Wam opisywać co się wydarzyło i okazało się, że jest bardzo długo. Zapytam więc wcześniej: czy są tutaj dziewczyny z mutacją MTHFR? Jaki kwas foliowy/suplementy przyjmujcie? Mam delikatny misz-masz w głowie po tym co w internecie.

Czekamy na relacje co tam u Ciebie 😊

reklama
Do góry