reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Czy któraś z Was była u fizjo uroginekologicznego i mogłaby opowiedzieć jak wygląda wizyta?
DOpiero nadrabiam ale się wypowiem, bo jestem świeżo po wizycie. ZRobiła wywiad, usg, sprawdziła miednicę, rozejście mięśnia, blizny, a nawet jelita i tkankę tłuszczową 🫣 Zaczęłą sprawdzać mobilność od stóp i u mnie tu już ię zaczely schody. Póxnniej szła coraz wyżej aż do miednicy. Rozpracowała mi bliznę. Na końcu pokazała ćwiczenia jak oddychać, ćwiczyć itd. I przy okazji terapia psychiczna bo sama starałą się kilka lat i pomógł jej fizjo ;)

Dzień dobry, autentycznie popłakałam się dzisiaj jak weszłam na forum. @Avy @Bolilol @Motylkowa! ❤️Dziękuje za wywoływanie i troskę! Musiałam zniknąć, odpocząć. Za dużo się działo w mojej głowie i życiu, szczególnie rodzinnym. Emocjonalne rollercoastery nie pomagały. W tym oczekiwanie na okres, które wydawało mi się wiecznością. W końcu przyszedł - po 6 tygodniach i 3 dniach.
Zaraz napisze Wam update tego co u mnie, bo nie potrafię ogarnąć tego w głowie.

Mam nadzieje, że nikt nie wygania. A jeśli nie wygania to poproszę o wpisanie. w wątku jako rezerwowa, obserwator @Bolilol ❤️

Dzień dobry! jak Wam minał weekend? Ja jestem mega zmęczona fizycznie ale psychicznie odpoczełęłam. Spędziiłam noc z mężem pod gołym niebem, na odludziu uprawiając dziki seks. Szkoda tylko, że do owu jakięs 1,5 tyg bo na bank z takiego poweru wyszłoby coś fajnego :) Ale dzisiaj ledwo zyje w pracy. Na szczęście po robocie chill, relax i basen 8-)

Dzień dobry, autentycznie popłakałam się dzisiaj jak weszłam na forum. @Avy @Bolilol @Motylkowa! ❤️Dziękuje za wywoływanie i troskę! Musiałam zniknąć, odpocząć. Za dużo się działo w mojej głowie i życiu, szczególnie rodzinnym. Emocjonalne rollercoastery nie pomagały. W tym oczekiwanie na okres, które wydawało mi się wiecznością. W końcu przyszedł - po 6 tygodniach i 3 dniach.

Mam nadzieje, że nikt nie wygania. A jeśli nie wygania to poproszę o wpisanie. w wątku jako rezerwowa, obserwator @Bolilol ❤️
Zawsze jesteś mile widziana! 💚💚💚

Dzień dobry! jak Wam minał weekend? Ja jestem mega zmęczona fizycznie ale psychicznie odpoczełęłam. Spędziiłam noc z mężem pod gołym niebem, na odludziu uprawiając dziki seks. Szkoda tylko, że do owu jakięs 1,5 tyg bo na bank z takiego poweru wyszłoby coś fajnego :) Ale dzisiaj ledwo zyje w pracy. Na szczęście po robocie chill, relax i basen 8-)
Ja nadal walczę z infekcją 😢 weekend był intensywny zrobiłam ponad 30 km na rowerze i odwiedziłam sobie Wisłę ☺️

Zaczęłam Wam opisywać co się wydarzyło i okazało się, że jest bardzo długo. Zapytam więc wcześniej: czy są tutaj dziewczyny z mutacją MTHFR? Jaki kwas foliowy/suplementy przyjmujcie? Mam delikatny misz-masz w głowie po tym co w internecie.

Czekamy na relacje co tam u Ciebie 😊

reklama
Do góry