reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Czekamy na słońce 😁 i gryla bo mężu dopiero kupił i coś mówi, że w sobotę może będzie w paczkomacie. To jak będzie i będzie słonko to jedziem gdzieś na pierwszą w tym roku kiełbe! 😍
A ja chcę wreszcie zmienić biurową marynarkę na buty trekkingowe, a torebkę na plecak :D Nie mogę się doczekać soboty chociaż nie mamy jeszcze noclegu zaklepanego :D

A ja chcę wreszcie zmienić biurową marynarkę na buty trekkingowe, a torebkę na plecak :D Nie mogę się doczekać soboty chociaż nie mamy jeszcze noclegu zaklepanego :D
A to ja już powoli też zaczynam żyć długim urlopem i ciągle się zastanawiam czy ja aby na pewno chce jechać pod namiot 🙈 ale mam tak co roku kiedy się ochładza 😅 Może już pisałaś ale nie zarejestrowałam, gdzieś na góry uderzacie?

A to ja już powoli też zaczynam żyć długim urlopem i ciągle się zastanawiam czy ja aby na pewno chce jechać pod namiot 🙈 ale mam tak co roku kiedy się ochładza 😅 Może już pisałaś ale nie zarejestrowałam, gdzieś na góry uderzacie?
Tak, ale jedziemy do południowych sąsiadów ze względu na tłumy u nas w długi weekend.
A długi urlop dopiero przed nami.
A Wy gdzie pod namiot?

A za chwilę będzie upał :D
Co robicie w długi weekend?
My w sumie nic. Ja w sobotę będę kosić pewnie bo zapuściłam działkę. Myślałam, że w niedzielę pojedziemy na rowery i jakiś fajny obiad, ale meza ściągają niestety do pracy 😭😭 W poniedziałek szpital i taki ten pseudo długi weekend 😆

reklama
Do góry