reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Czekamy na słońce 😁 i gryla bo mężu dopiero kupił i coś mówi, że w sobotę może będzie w paczkomacie. To jak będzie i będzie słonko to jedziem gdzieś na pierwszą w tym roku kiełbe! 😍
A ja chcę wreszcie zmienić biurową marynarkę na buty trekkingowe, a torebkę na plecak :D Nie mogę się doczekać soboty chociaż nie mamy jeszcze noclegu zaklepanego :D

A ja chcę wreszcie zmienić biurową marynarkę na buty trekkingowe, a torebkę na plecak :D Nie mogę się doczekać soboty chociaż nie mamy jeszcze noclegu zaklepanego :D
A to ja już powoli też zaczynam żyć długim urlopem i ciągle się zastanawiam czy ja aby na pewno chce jechać pod namiot 🙈 ale mam tak co roku kiedy się ochładza 😅 Może już pisałaś ale nie zarejestrowałam, gdzieś na góry uderzacie?

A to ja już powoli też zaczynam żyć długim urlopem i ciągle się zastanawiam czy ja aby na pewno chce jechać pod namiot 🙈 ale mam tak co roku kiedy się ochładza 😅 Może już pisałaś ale nie zarejestrowałam, gdzieś na góry uderzacie?
Tak, ale jedziemy do południowych sąsiadów ze względu na tłumy u nas w długi weekend.
A długi urlop dopiero przed nami.
A Wy gdzie pod namiot?

A za chwilę będzie upał :D
Co robicie w długi weekend?
My w sumie nic. Ja w sobotę będę kosić pewnie bo zapuściłam działkę. Myślałam, że w niedzielę pojedziemy na rowery i jakiś fajny obiad, ale meza ściągają niestety do pracy 😭😭 W poniedziałek szpital i taki ten pseudo długi weekend 😆

reklama
Do góry