Bolilol
Fanka BB :)
No właśnie taka była moja pierwsza myśl, że woleli sami zadzwonić i teraz mi głupioMoże mają i dlatego uznali, że lepiej będzie jak sami zadzwonią
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie taka była moja pierwsza myśl, że woleli sami zadzwonić i teraz mi głupioMoże mają i dlatego uznali, że lepiej będzie jak sami zadzwonią
Ale się pospieszyliDzwonili do nas, że nasze kariotypy do odbioru, chyba nie wytrzymam do wizyty i pojadę dzisiaj odebrać
krew pobierana 14.06, czyli wczoraj minęlo 10Ale się pospieszyli
Ile tygodni czekałaś?
Zupełnie niepotrzebnie Ci głupio. To oni dali ciała, wiec im się należało!No właśnie taka była moja pierwsza myśl, że woleli sami zadzwonić i teraz mi głupio
Ja mam takie zdanie, że zioła coś mogą wspomóc, ale to nie są leki albo też nie sprawia cudownie, że jak ktoś ma endo 4 stopnia to wszystko sie uleczy, a jajowody udrożnią.Właśnie to jest problem z ziołami i suplami - co lekarz/znawca tematu to inna opinia. Bądź tu człowieku mądry i pisz wiersze
Przecież taka jesteśNooo, i kurcze sami zadzwonili, jestem mega miło zaskoczona, ja chciałam dopiero jutro dzwonić albo w poniedziałek zastanawiam się, czy przypadkiem nie mają mnie już w systemie odhaczonej jako "wredna roszczeniowa baba"
No jestem, ale szkoda, że tak szybko się skapnęliPrzecież taka jesteś
A tak serio to łaski nie robią. Płacicie za to wszystko i to niemałe pieniądze.
Słabo się maskowałaśNo jestem, ale szkoda, że tak szybko się skapnęli