nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
Moje już w lodówce. Postoi trochę i o 23 będę mogła jeść.Myślimy o tym samym bo też nakupilam składników na tiramisu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje już w lodówce. Postoi trochę i o 23 będę mogła jeść.Myślimy o tym samym bo też nakupilam składników na tiramisu
Ciepłe majtki sa niedobre dla jajJak mu zafundujesz ciepłe majty albo ręcznik prosto z suszarki, to Ci jeszcze podziękuje, że kupiliście.
No wieeem, ale jakie przyjemne.Ciepłe majtki sa niedobre dla jaj
Trudno nie będzie ciepłych gaciNo wieeem, ale jakie przyjemne.
Właśnie z uwagi na to odkłaczanie mam w nosie niszczenie ubrań życie stało się piękne z suszarkąmi się wydaje, że nie. Mamy pralko-suszarkę i jest warta każdych pieniędzy, pomimo, że dużej części moich ubrań nie mogę suszyć. Ale mąż ma pierdyliard koszulek i jak się je złoży zaraz po suszeniu, to jak wyprasowane. No i suszenie genialnie odkłacza, co przy trzech kotach jest ogromnym plusem - samo pranie nie daje rady z całą sierścią.
Eee może nie jest tak źle my 2,5 roku walczyliśmy o syna i? Jak zrobiliśmy sobie ja rocznicę ślubu weekend w termach rzymskich na saunach, gorących kąpielach... To bum ...z tych gotowanych plemników i komórki jajowej wyszedł fajny gość już się śmiałam do męża, że jak tym razem będzie ciężko to mu jajka do wrzątku wrzucęCiepłe majtki sa niedobre dla jaj
ZjadłabymTak pisałyście o słodyczach, a ja nie miałam zupełnie nic i przed chwilą skończyłam robić tiramisu.
Sorry, ale w moim przypadku ani wyluzowanie ani wyjazdy na wakacje nie działa ; )Eee może nie jest tak źle my 2,5 roku walczyliśmy o syna i? Jak zrobiliśmy sobie ja rocznicę ślubu weekend w termach rzymskich na saunach, gorących kąpielach... To bum ...z tych gotowanych plemników i komórki jajowej wyszedł fajny gość już się śmiałam do męża, że jak tym razem będzie ciężko to mu jajka do wrzątku wrzucę
Obstawiam, że po prostu się mega wykuzowaliśmy + trochę szczęścia ale tak na logikę to był wtedy cykl, którego nawet nie brałam pod uwagę przez to gotowanie