Brownie1992
Moderator
Mój mąż standardowo robi bułę z żółtym serem. Jego popisowe danieChleb z masłem i serem to życie, moje ulubione kanapki od lat a jeszcze dobry pomidor na wierzch albo bułeczka zamiast chleba...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój mąż standardowo robi bułę z żółtym serem. Jego popisowe danieChleb z masłem i serem to życie, moje ulubione kanapki od lat a jeszcze dobry pomidor na wierzch albo bułeczka zamiast chleba...
Ja to nic szczególnego. Takie podstawy podstaw. Prolaktyna, Fsh, lh, amh, homocysteina, witamina d, 2x robiłam proga około 7 dpo czy w ogóle mam owulacjeA co macie jeszcze za sobą?
A drożność robiłaś?Ja to nic szczególnego. Takie podstawy podstaw. Prolaktyna, Fsh, lh, amh, homocysteina, witamina d, 2x robiłam proga około 7 dpo czy w ogóle mam owulacje
Nie, jeszcze nie, ale będę się powoli do tego przymierzaćA drożność robiłaś?
Ja właśnie wróciłam ze spaceru z psem po lesie - spaceru i błotnego spa dla niej. Tarzała się prawie w każdej kałużyKocham mojego psa.... Ale kiedyś upierdole mu łapy przy samej dupie ...
Od mascarpone do 30% śmietany jest bardzo niedaleko 18% smietana nigdy nie zastąpi tej słodkiej 30%no nie, jestem za stara i mam za wolny metabolizm na śmietanę 30 istnieje śmietanka 18?
Zrób koniecznie i niech dają skierowanie na nfz.Nie, jeszcze nie, ale będę się powoli do tego przymierzać
I tak też wygladazajebiste wyszło
Zobacz załącznik 1554869
Zapomniałaś wspomnieć o ketchupie do tej kanapki z seremwarzywa być muszą, jem na kilogramy. Jedyny moment gdzie nie dokladam warzyw do posiłku jak go sama robię to jest kac i okres. Bo nie mam siły ich kroić i przygotowywać. Wtedy chleb, masło ser i z powrotem do łóżka
niekoniecznie, ale lubię jak wygląda. W knajpie musi, ale czasem mi wyjdzie coś co wygląda jak żarcie dla psa ale jest dobreI tak też wyglada
Macie tak, ze jedzenie, żeby Wam smakowało, musi tez dobrze wyglądać?