Avy
Fanka BB :)
Dobrze, że od rana sama w biurze siedzęWeź jeszcze cebulę, będziesz miała zabójczy oddech.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze, że od rana sama w biurze siedzęWeź jeszcze cebulę, będziesz miała zabójczy oddech.
Ja kiedyś używałam szczotki przez 3 miesiące, efekty jakieś były, ale dupy nie urywało uważam, że to wina tego, że ruchu miałam zero i jadłam bardzo źle, a jak wiadomo jedzenie i ruch ma duże znaczenie. Teraz jak zaczęłam się ruszać i lepiej jeść to zamierzam do tego wrócić już widzę efekty, a po szczotce mam nadzieje, że będzie jeszcze lepiejpottwierdzam, jestem idealnym przykładem. Miałam okropne rozstępy na brzuchu i dużo zeszły, wiadomo wszystkeigo nie zlikwidujesz. I na celulit super. Ale to trzeba systematycznie, co dla mnie jest rzeczą niemożliwą
Masz konto odpalone na telewizorze? Moje dziecko jak oglądało różne bajki na tv, to te konta które non-stop oglądała same się zasubskrybowałyNie wiedziałam, że tyle kanałów subskrybuję na yt...
a ja jakbym kiedyś się na kota zdecydowała to musi być czarny i będzie miał na imię Salem
Mam w tablecie I tak ogląda a mi na tel przychodzą powiadomienia o nowych bez tego bym się nawet nie pokapowałaMasz konto odpalone na telewizorze? Moje dziecko jak oglądało różne bajki na tv, to te konta które non-stop oglądała same się zasubskrybowały
Ale mi się przypomniało, taka typiarka u mnie w pracy wsadzała makrelę do mikrofali bo lubiła "na ciepło" i nie, nie była sama w biurzeDobrze, że od rana sama w biurze siedzę
Tadeusz wajche przełóżMojej psiapsi brat nazwał psa Tadeusz. Tadeusz, idziemy!
Ale czyścioszekTo ja mam odwrotność. Nie ma nawet malutkiej plamki w innym kolorze. Jest cała biała