wrobelmm
Fanka BB :)
Nie mam zdania, bo nawet nie wiem co tam się wydarzyło, a i samej Natalii Janoszek zupełnie nie kojarzęCo sądzicie o aferze z Natalią Janoszek?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam zdania, bo nawet nie wiem co tam się wydarzyło, a i samej Natalii Janoszek zupełnie nie kojarzęCo sądzicie o aferze z Natalią Janoszek?
Może za duży deficyt sobie narzuciłaś?Tak w ogóle to kupiłam sobie wino jutro miną 4 tygodnie od kiedy nie tknęłam alkoholu, miałam się napić winka dopiero jak zrzucę nadwage, a tu od tygodnia waga stoi
Ale mam dzisiaj dużo wolnych kalorii jeszcze, na winko starczy i teraz mam rozkminę
Karty "naturalnie montessori" bo mała mu to przyniosła. Jak by nie mógł na pudelku albo w instrukcji poczytać... A za chwilę "a może bagietki zjemy na kolację?"i co to było?
ja bym powiedziala ze to taka kwasniejsza, pikantna kapusta kiszona w wiekszych kawalkachJak smakuje kimchi? Można to do czegoś porównać?
planowy deficyt nie jest za duży, to ja jem duzo poniżej limitu mój standardowy problem po 3-4 tygodniach diety, odechciewa mi się jeśćMoże za duży deficyt sobie narzuciłaś?
moze poszukaj takiego polecanego kupnego, bo sie napierdzielisz przy garach a finalnie np Ci nie zasmakujeNie próbowałam, a bardzo mnie kusi. Tylko zastanawiam się czy kupić, czy próbować zrobić swoje. Wiek osób mówi, że nie ma jak własnej roboty.
kimchi się chyba robi z pekińskiej kapusty a nie z włoskiej to i delikatniejsza taka powinna chyba byćja bym powiedziala ze to taka kwasniejsza, pikantna kapusta kiszona w wiekszych kawalkach
Ja nigdy nie byłam ani na pedi ani na mani co najwyżej jakieś wymyślne mani koleżanka mi robiła, liczy się?Fuck jak ja nienawidzę pedicure i kiedy mnie ktoś dotyka do stóp zawsze dostaję pierdolca na tym fotelu i wstyd mi, że wierzgam jak kobyła i skręcam się
wg mnie nie jest delikatniejszakimchi się chyba robi z pekińskiej kapusty a nie z włoskiej to i delikatniejsza taka powinna chyba być