natasia142
Fanka BB :)
Nie wiem kto to jestCo sądzicie o aferze z Natalią Janoszek?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem kto to jestCo sądzicie o aferze z Natalią Janoszek?
Ej ale wiesz, że mam 2 koleżanki, którym też w Luxmedzie spierdzielili cytologię w ostatnim czasiepiknie! ja dziś dostałam wyniki tej mojej powtórnej cytologii i też git
Nie próbowałam, a bardzo mnie kusi. Tylko zastanawiam się czy kupić, czy próbować zrobić swoje. Wiek osób mówi, że nie ma jak własnej roboty.ja uwielbiam wszystko co kiszone, im kwasniejsze tym lepiej, a najbardziej kocham kimchi
Ja jeszcze dzisiaj nie robiłam wyzwania, ani żadnych kroków, jedynie po domu. Co chwilę deszcz. Ale za to chate na błysk ogarnęłamAle kroki i kalorie spalone
Kiszoną cytrynę bym zjadłai można kisić też cytryny na pewno
No popatrz, a niby się wydaje taką prościzną. Dziś przy tych kariotypach jak podpisywaliśmy kwity to też sobie zastrzegli, że coś może pójść nie tak w sensie, że wynik może być jakiś niepełny lub też, że wcale może go nie byćEj ale wiesz, że mam 2 koleżanki, którym też w Luxmedzie spierdzielili cytologię w ostatnim czasie
A robiliście w klinice czy w innym miejscu ?No popatrz, a niby się wydaje taką prościzną. Dziś przy tych kariotypach jak podpisywaliśmy kwity to też sobie zastrzegli, że coś może pójść nie tak w sensie, że wynik może być jakiś niepełny lub też, że wcale może go nie być
W przychodni Multimed bo sporo taniej (350 zł za osobę vs 500)i dużo szybciej obiecują wynik (7 dni roboczych vs do 10 tygodni)A robiliście w klinice czy w innym miejscu ?