reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

wczoraj minęło 7 tygodni, miało być do 6, ale nagle magicznie się zmieniło do 8
O kurczę, nam też powiedzieli, że do 6, ale pielęgniarka mówiła podczas badania, że czasem po 3 tygodniach przychodzą. Z tym, że nam się nie spieszy, bo po drodze mam wziąć jeszcze antykoncepcję do kolejnej procedury. A możesz napisać jak nazywa się klinika?

reklama
Ja w jednym cyklu brałam Miovelie NAC bez pcos i wtedy miałam owu opóźnioną jakoś o 6 dni. 🙄
Ja jak raz brałam ACC to miałam potrojną owu w 10dc (normalnie w 12dc). Niezbadane są wyniki NAC 😂

Teraz planuję wrócić do mierzenia temp i sikania na owulaki to zobaczymy jak będzie na miovelii nac

O kurczę, nam też powiedzieli, że do 6, ale pielęgniarka mówiła podczas badania, że czasem po 3 tygodniach przychodzą. Z tym, że nam się nie spieszy, bo po drodze mam wziąć jeszcze antykoncepcję do kolejnej procedury. A możesz napisać jak nazywa się klinika?
w Bocianie jesteśmy

Ja dziś mam akcje sprzątania chaty. Póki mam chęci to sprzątam bo pewnie później mi się już nie będzie chciało. Obiad mam gotowy to chociaż tyle odchodzi. Myślałam że po obiedzie pojedziemy na działkę ale takie czarne chmury wiszą że chyba lunie za trochę ☹️

reklama
Do góry