reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

dominique.p

Fanka BB :)
W związku z tym, że cierpię dziś na bezsenność kreatywną rozpoczynam nowy - zdjęciowy wątek i wstawiam zdjęcie mojego brzuchola (10tc i 1 dzień).
obraz00510w1d4ap.jpg

Zapraszam Was wszystkie do wstawiania fotek Waszych brzusiów :D

Pozdróweczki ;D

reklama
Nooo, to juz may brzusio jest!!

Ja swoj wstawie dopiero za jakis czas, bo z natury rzeczy mam spory brzuszek i w zwiazku z tym u mnie jeszcze nic nie widac, tylko czuje, ze jest twardszy :)

Ja też mam wypukły brzuch, ale niestety nie w tym miejscy, gdzie jest ulokowany mój dzidziuś :laugh:, więc to wypukłość z innego powodu ;), więc na razie to nie jest jeszcze ciążowy brzuszek, ale jak tylko zauważe, że zaczyna odpowiednio rosnąć, to zaraz wstawię zdjęcie.

ja zdjęcia nie mam ale brzuszek urósł i raczej nie mieszczę się w spodnie,trzeba będzie iść na zakupy ;D

reklama
nie mam cyfrówki.robie zdjęcia i dopiero calą kliszę zrzucam na płytę a to trochę trwa zanim wypstrykam kliszę.też bym sobie narobiła chetnie zdjęć ,na razie odkładam na cyfrówkę. ;D

Do góry