reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

reklama
Serduszko, sliczny Twoj brzuszek... Taki "ciezarowkowy". Gratulacje. Szkoda, ze nie masz suwaczka. U mnie tez zaczal sie 17tc. Buziaki

dzieki ,ze podoba sie Wam brzuszek a ciekawe czy jak nie mam tego paska czarnego to go dostanę ::) bo szczerze mówiąc nie chciałabym ;)

Serduszko, nie mialam w zadnej ciazy... Teraz tez mi sie jakos nie pojawia. Ale wiesz on pojawia sie i znika wkrotce po porodzie (ale nie nagle i od razu co to to nie). Poza tym nie zawsze jest czarny tylko po prostu ciemniejszy niz cialo.

Pati, kochana, wlasnie wyslalam Ci przed chwila wszystkie zdjatka zmniejszone, bedziesz mogla wszystko sobie za chwilke wstawic z opcji dodatkowych :)

Pozdrawiam

;D a mnie się dziś nudzi,w pracy wolne,to sobie kliknełam pare fotek.Nie śmiać się..to ja klocek! :p
alemambibola9vg.jpg

buziakidlakluseczki9dd.jpg

a może jeszcze jedno...sorki
mojamalutkaklusia3sl.jpg

a tu lekko przesadziłam..
wiolunia18tc0fr.jpg

Frutisku, spory brzuszek :) nie da się ukryć, że jesteś w ciąży, pomylić się nie da rady :laugh:

reklama
Frutisku gratuluje! Dokladnie tak jak napisala Leyna - spory ciazowy brzuszek, a nie zaden tam klockowaty. Wlasnie widac, ze tam dzidziek mieszka. Pozdrawiam i zycze dobrego humorku.

Do góry