reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

Frutisku ja wiem że KOLOS bo nawet gin mi powiedział że gdyby nie usg to by stawiał na mnogą i tak każdy jak mnie widzi to pyta czy bliźniaki ::) a jeszce miesiąc ::) ale chyba jakieś już dwa tygodnie nie rośnie za to czuje że mała ma coraz miej miejsca ::)

reklama
Mada rzeczywiście brzusio masz spore ;D Ja z moim wyglądam jakbym była 3 miesiące do tyłu ;D

Ale ładnie ci się trzyma taki okrąglutki i zgrabny.

Majki brzusio podobny w rozmiarach do mojego :)

za to Mady... rany :) na pewno tylko jedna Mróweczka się w nim chowa? ;)

;D ;D Wiecie co..pozazdrościłam, i poprosiłam Gercia coby mi foty samego brzuszka zrobił...no i oto efekt....wcale nie taki mały...

oliwka35tc9wl.jpg

a tu takie jajo....słodkie
jajo35tc4ac.jpg

a tu nie mieszczę się w kadr.. ;D :p ::) :laugh:
zabrakokadru5va.jpg

no no frutisku czy tobie sie aby brzunio tez juz nie opuścił.cudny. :)

mój wcale nie mniejszy.
oczywiscie zapomniełam baterii do aparatu kupic a juz mi sie nie chce isc do sklepu

mada78 pisze:
Leyna cos ci się żart wyostrzył ;)
tak jest tylko jedna Mróweczka!
ale naprawde az taki duży :-[

Mada co Cię będę kłamać... duży ;D ale to nie znaczy, że nie jest zgrabny :) może Twoja Mrówa (sama wielka przecież) potrzebuje większej przestrzeni życiowej a Twój organizm jej to udostępnia :)

ja przyrównuję ze swoim po prostu... no ale mnie ludzie mówią, że jak na 9 miesiąc to mam mały brzuch, więc nie wiem jak się tam Piter mieści ::) chyba ledwo ledwo skoro mnie tak wali po wszystkim co się da

reklama
Do góry