reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Dzieki dziewczynki ;D
dokladnie - wygladam jakbym miala pilke w brzuchu
Szkoda, ze na fotach nie widac, ale mam 3 pępki :laugh: jeden normalny, a drugi i trzeci po wyjeciu kolczyka
- troszke sie blizny rozeszly 
dokladnie - wygladam jakbym miala pilke w brzuchu
Szkoda, ze na fotach nie widac, ale mam 3 pępki :laugh: jeden normalny, a drugi i trzeci po wyjeciu kolczyka
No no Sandra ja to tak wyglądałam 3miesiące temu
wyglądasz rewelacyjnie no i niezłe wymiary nie to co Ja!
A pyszczki to wszystkie mamy pewnie bardziej pulchne niż w rzeczywistości :
No to mamy narazie wyniki
ja nie do przebicia 114cm
K@si@ 103cm
Sandra 96cm (rany nie do wiary)
Leyna, Silunia, Karoo, Fritusek i reszta sierpnióweczek chwalić tu sie obwodami brzuszków ;D błagam niech mnie ktoś przebije :
A pyszczki to wszystkie mamy pewnie bardziej pulchne niż w rzeczywistości :
No to mamy narazie wyniki
ja nie do przebicia 114cm
K@si@ 103cm
Sandra 96cm (rany nie do wiary)
Leyna, Silunia, Karoo, Fritusek i reszta sierpnióweczek chwalić tu sie obwodami brzuszków ;D błagam niech mnie ktoś przebije :
dominique.p
Fanka BB :)
Pomiar sprzed chwili - 101 cm
aga31
no karo ładny bębenek. mój pomiar z dzisiaj to 115.juz sie wystraszyłam ze taki duzy ale widze ze nie jestem osamotniona w tym rozmiarze.karoo-kp pisze:Mada, mozesz byc pewna, ze Cie przebijam i to po wielokroc!!! Nie mam w tej chwili centymetra w reku, ale ze trzy tygodnie temu sie mierzylam to mialam 118, a brzusio od tej pory urosl i to sporo...
mada to mozemy sobie podac ręce z tymi centymetrami.ciekawe co będzie za miesiac.
sandra1982
A mnie zmniejszyl sie dzisiaj do 92 cm 
Ale to pewnie dlatego, ze wieczorami jestem pelniejsza po calym dniu, a dzisiaj zmierzylam sobie obwodzik rano
Moja przyjaciolka wczoraj dzwonila - za 2 tyg. rodzi - i ma rowna "stowke" w obwodzie, ale oczywiscie narzeka, ze jest taaaaakkkkaaaaaaaaaaaaaaaa gruba
Ale to pewnie dlatego, ze wieczorami jestem pelniejsza po calym dniu, a dzisiaj zmierzylam sobie obwodzik rano
Moja przyjaciolka wczoraj dzwonila - za 2 tyg. rodzi - i ma rowna "stowke" w obwodzie, ale oczywiscie narzeka, ze jest taaaaakkkkaaaaaaaaaaaaaaaa gruba
reklama
Podziel się: