reklama
WŁAŚNIE CO DO TEJ KRESECZKI, TO JA NIE WIEM JAKA MA BYĆ I TAK WŁAŚCIWIE DLACZEGO WOGÓLE JEST :-[
a!teraz to wszystkie przyznaja racje że brzusio duży
a no duży ale akurat te wymiary mi nie przeszkadzaja gorzej z bioderkami i udziami ale na szczescie chociaż rozstępy mnie narazie omijają :
;D
a!teraz to wszystkie przyznaja racje że brzusio duży
Frutisek
Sierpniowa mama'06 Entuzjast(k)a
:
;D Mada..najlepsze to masz GATKI w kolorze RED...fikuśne..! nie ..żartuję..a brzuszek wiekszy od mojego!! :-[ Trochę mi smutno,bo mój ostatnio nie rośnie ..kurcze..albo sobie wmawiam! ale twój to istne cudo..super..A foty z weseliska są czadowe.No i faktycznie ty na nich przeslicznie wyglądasz..a mi wczoraj siostry dwie powiedziały że ciąża mi służy... :
mąż mówi mi to codziennie..
ale myślałam że tak przez grzeczność...ale może nie jest tak źle...chociaz lustro mówi co innego...
:
no i te nasze brzuszki...to niedługo znikną....musze nacykać dużo zdjęć...aby móc je póxniej do albumu wkleić... 
To jedyna piżamka w której mieści sie brzusio :
a na nogawce sa owieczki i na koszulce też ;D mało seksowna ale wygodna 
mi tez wszyscy mówia że ciąża mi służy tyle że mi się wydaje że nie bardzo ale kobiety jak to kobiety zawsze mają jakies "ale" do swojej osoby, mi wczoraj K. powiedział że fakt ze pupcia mi urosła ale jędrna pozostała :
i jestem wariatka że tak wszystkim sie przejmuje ;D
pewnie wszystkie wygladamy inaczej niż do tego przywykłyśmy ale jestesmy w ciąży i to jest najważniejsze, co tam że bioderka większe ;D
najważniejsze dzidzie nasze ;D ;D ;D
mi tez wszyscy mówia że ciąża mi służy tyle że mi się wydaje że nie bardzo ale kobiety jak to kobiety zawsze mają jakies "ale" do swojej osoby, mi wczoraj K. powiedział że fakt ze pupcia mi urosła ale jędrna pozostała :
pewnie wszystkie wygladamy inaczej niż do tego przywykłyśmy ale jestesmy w ciąży i to jest najważniejsze, co tam że bioderka większe ;D
Mówisz Mada w owieczki ...ta piżama to ja mam taką samą tylko różową hehe a co do wyglądu to u mnie kazdy mówił ,ze chłopak bedzie bo za ładnie wygladam..to teraz sie dzwią jak to mozliwe ze dziewczynka ..bo przeciez córka ma ponoc zabierac urode mamie( powinnam wyglądac jak kaszalot)..dziwne teorie w które i tak nie wierze ... ;D
Teraz na weselu tez wszyscy gratulowali mojemu tacie że będzie dziadkiem bo tak ładnie wyglądam no i kształt brzucha itd. :
mojemu tatusiowi to obojętne wprawdzie ale sam fakt że wszyscy na weselu wiedzieli ze Ta brzemienna na weselu to jego córcia tak go uskrzydlił że chodził dumny jak paw :
aż miałam w pewnym momencie ochote krzyczec ze to dziewczynka to sie powstrzymałam bo jak juz pisałam nikt oprócz Was kochane nie wie co mam w brzusiu ;D
K@si@
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Super brzuszki macie dziewczyny, a mój jakoś stanął w miejscu
Na górze jest aktualne czyli 32 tydzień 5 dzień, a na dole dla porównania 28 tydzień 1 dzień. Ja nie widzę różnicy, ale w piątek ide do lekarza więc mam nadzieję, że Kinga mi tam odpowiednio rośnie ;D
reklama
Podziel się: