reklama
No to co wszyscy gadaja że jak na 7 miesiac to taki wielgachny mam brzuch ???
wymiary mamy bardzo zbliżone , Sandra tylko się wybija
ale wiecie co uwielbiam to moje brzuszysko i jak ide to tak dumnie że aż sama sie dziwie że tak potrafie zadzierac nosem
wymiary mamy bardzo zbliżone , Sandra tylko się wybija
ale wiecie co uwielbiam to moje brzuszysko i jak ide to tak dumnie że aż sama sie dziwie że tak potrafie zadzierac nosem
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
No to teraz znowu mam problem...Skoro wszystkie macie dziewczynki brzuszki o zblizonych obwodzikach, a ja mam z Was najmniejszy, to moze z moja malutka jest cos nie w porzadku ????? Moze nie rosnie tak jak powinna????
dominique.p
Fanka BB :)
sandra1982 pisze:No to teraz znowu mam problem...Skoro wszystkie macie dziewczynki brzuszki o zblizonych obwodzikach, a ja mam z Was najmniejszy, to moze z moja malutka jest cos nie w porzadku ????? Moze nie rosnie tak jak powinna????
Kochana, nie wkręcaj sobie
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Ja to wariatka jestem i zawsze musze sobie jakis 'maly-duzy' problem wkrecic 
Mam nadzieje, ze z malutka wszystko w porzadeczku. Moze rzeczywiscie taka moja 'uroda', ze brzuszek mam taki a nie inny...no i pewnie te kilogramki to po mamie odziedziczylam.
Mam nadzieje, ze z malutka wszystko w porzadeczku. Moze rzeczywiscie taka moja 'uroda', ze brzuszek mam taki a nie inny...no i pewnie te kilogramki to po mamie odziedziczylam.
reklama
dominique.p
Fanka BB :)
No, silunia, nareszcie pokazałaś swój cudny brzucholek ;D
Podziel się: