reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

no dobra, Mada, tak zachęcałaś do mierzenia więc przed chwilą się obmierzyłam ;) obwód brzusia na wysokości pępka = 109 cm czyli jestem w czołówce :D

reklama
No to co wszyscy gadaja że jak na 7 miesiac to taki wielgachny mam brzuch ???
wymiary mamy bardzo zbliżone , Sandra tylko się wybija ;)
ale wiecie co uwielbiam to moje brzuszysko i jak ide to tak dumnie że aż sama sie dziwie że tak potrafie zadzierac nosem ;)

No to teraz znowu mam problem...Skoro wszystkie macie dziewczynki brzuszki o zblizonych obwodzikach, a ja mam z Was najmniejszy, to moze z moja malutka jest cos nie w porzadku ????? Moze nie rosnie tak jak powinna????

sandra1982 pisze:
No to teraz znowu mam problem...Skoro wszystkie macie dziewczynki brzuszki o zblizonych obwodzikach, a ja mam z Was najmniejszy, to moze z moja malutka jest cos nie w porzadku ????? Moze nie rosnie tak jak powinna????

Kochana, nie wkręcaj sobie ;) Po prostu natura Cię tak hojnie obdarzyła, że masz mały brzuszek i oprócz tego nigdzie indziej Ci się dodatkowe kilogramki nie kumulują :D Sama pisałaś, że Twoja Mama też mało w obu ciążach przytyła, więc to genetyczne. Nic się nie przejmuj :)

Sandra juz wysmyslasz sobie problemik?? brzuch brzuchowi nie równy jedne maja małe , drugie mają wielkie ..wiec nic sie nie przejmuj!! wszystko jest z twoją córą oki ;D pozdrawiam

Ja to wariatka jestem i zawsze musze sobie jakis 'maly-duzy' problem wkrecic ;)
Mam nadzieje, ze z malutka wszystko w porzadeczku. Moze rzeczywiscie taka moja 'uroda', ze brzuszek mam taki a nie inny...no i pewnie te kilogramki to po mamie odziedziczylam.

No wariatka ;) tyle kochana że zwróc uwage na ten fakt że mi np. oprócz brzuszka tez wysadziło biodra, uda, biust itd. a tobie wszystko pozostało "po staremu" i tylko sie cieszyc a nie zamartwiać ::) ;D ;)

;D zdjecie robione telefonem , jakosc moze byc beznadziejna , ale jesli wyjdzie to tak wlasnie wyglada moja banieczka w 31 tygodniu ;D

reklama
Do góry