reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

Wow, Leyna, super brzusio! ;D Imponujący!! I chyba tylko w niego poszły Ci wszystkie kilogramki, bo figurka bardzo zgrabna :)

reklama
dziękuję :) ale kilogramiki poszły niestety nie tylko w brzuch, ale i w uda :( nie widać tego tak na tych zdjęciach, bo są robione trochę z innej perspektywy, ale udka mam obtłuszczone za to łydki cieńkie. śmiesznie to troche wygląda. no a reszta poszła w cycki...
2 tyg temu ważyłam 11 kg... boję się wejść na wagę więc nie wchodzę :p

No tak i ty Leyna mówisz, że wielorybek jesteś, to co ja mam powiedzieć jak brzuch większy od twojego :) Ale co tam, ja jestem dumna z mojego brzucha, niech sobie rośnie :)

Leyna z tym wielorybem to grubo przesadziłas ja niewiem co ty chcesz od swojej figury?? brzuch wiadomo spory ale taki musi byc w koncu jestesmy w ciązy ;D

Leyna, brzuchol superowy i taki.... seksowny. A kilgramki musza gdzies "isc" - u mnie sa w piersiach i na plecach, ale tez niezla warstwa na brzuchu...

Leyna, super brzucholek! A z tym wielorybkiem to maxymalna przesada! Bardzo zgrabnie wygladasz! A ze ksztalciki nam sie troszke zaokraglily, to co z tego - jest bardziej sexy ;)

;D ;D Leyna jakie cudo.Brzucholek cudowny..zgrabny a z ciebie piękna ciężarówka! WOW...WOW
;D ;D Dominique a ty pomarańczka też super...ładne ciałka macie, w sumie naprawdę..kochanego ciałka nigdy nie za wiele! oj będzie nam tego brzuszka pieknego chyba brakować ( przynajmniej na początku!) :p

dzięki za komplementy :) wielorybkiem nazywa mnie mój mąż :) chyba czule :)
generalnie ponoć faktycznie nie widać, że mam aż tyle kg na plusie, ale podejrzewam, że to przez to że ja wysoka jestem (177 cm)
a na wagę będę musiała jutro wejść ::)

Z braku jakichkolwiek zajec domowych zajelam sie dziejszego popoludnia 'fotografia amatorska' ;)
Oto jej rezultaty :)

reklama
Do góry