reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

Sandra, super brzuńcio! Baaardzo zgrabniutki :D :D

sandra1982 pisze:
Dzieki Jaaga :)
Dokladnie, tylko brzuszek mi rosnie - mam nadzieje, ze tak bedzie juz do konca i szybko wroce do poprzedniego wygladu :)

Fajnie masz. Mnie na początku też szło tylko "w brzuch", ale teraz już też inne okolice wzbierają ;) ;) ;) Ale co tam ;D ;D

reklama
Dominique, ja sie obawiam ze na sam koniec zacznie mi przybierac w biodrach i dupie...;) bo te nigdy nie nalezaly don najmniejszych :laugh: :laugh: :laugh:, ale no wlasnie - co tam :)

Dzieki Karoo. Kreseczki 'ni ma' ;) i chyba juz nie bedzie...:) A bokserki sa mega sexy, hehe, szczegolnie takie sprane ;) ;) ;)

sandra, Ty zgrabna mamuśko :) zazdroszczę figury ;) widzę, że kolczyk w brzusiu tez na razie ok...

w ogóle, czy Wy wszystkie musicie być takie zgrabne, hę?? się kompleksów można przy Was nabawić. ja to się tam nie pokażę chyba... mój Sz nazywa mnie wielorybkiem (chlip, chlip)
a przytyłam wszędzie: najwięcej w cyckach łącznie z obwodem i dupcio-udach. brzucha nie liczę, bo zasadniczo powinien rosnąć...

Leyna, pewnie przesadzas z tym 'wielorybkiem' a Twoj Sz. na pewno mowi ci to z milosci :) i z ironia :) Jak to facet :) Rob fotke i wklejaj pochwalic sie figurka ciazowa!

Kolczyk mi narazie nie przeszkadza - zaden lekarz nie kazal mi go wyciagnac, dlatego go sobie jeszcze ponosze :)

Jaaga, Sandra pikne sa te Wasze brzuszki a Wy takie cos jakby szczuple...

Leyna pisze:
w ogóle, czy Wy wszystkie musicie być takie zgrabne, hę?? się kompleksów można przy Was nabawić. ja to się tam nie pokażę chyba... mój Sz nazywa mnie wielorybkiem (chlip, chlip)
a przytyłam wszędzie: najwięcej w cyckach łącznie z obwodem i dupcio-udach. brzucha nie liczę, bo zasadniczo powinien rosnąć...

Leyna, czuje sie jak wieloryb i nie mam czym sie chwalic, chyba tylko mega sadlem i niezlym wynikiem na plusie - juz 10kg :(

Dziewczynki, nie przesadzajcie z ta szczuploscia :) Szczupla to bylam 6 miesiecy temu ;)
Same jestescie niezle ciazowe lasencje, ale cos sie nie chwalicie! Wklejac foty - i to juz! ;D ;D ;D

Sandra, wkleję, wkleję, tylko teraz jestem obżarta po śniadaniu, Sz nie ma, więc nie ma kto zrobić zdjęcia, a nawet jak skorzystam z lustra to i tak nie umiem zgrać z aparatu na kompa...

reklama
Do góry