reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

Dziekuje, dziekuje ;D ;D ;D
Jest juz ogromny - nie wyobrazam sobie jaki bedzie w 9-tym miesiacu!! wole nie myslec ;))

reklama
Hej dziewczynki :)

Piekne brzuszki :D Jeszcze jakis czas temu myslalam, ze mam jeden z najwiekszych, ale to juz przeszlosc :) Dogonilyscie nie i przegonilyscie - mi rosnie, ale bardzo powolutku i w sumie to niby duzy brzusio jest, a na polowe siodmego miesiaca nie wyglada :D
Zgrabniutkie mamuski :D Leyna, ja tez sie zastanawiam, gdzie poza brzuszek CI sie te kilogramki ulozyly, bo po zdjatkach w ogole nie widac :D Sandra - pikny :D

Wielki dzieki ;D ;D ;D
Ale powiem Wam, ze jak ubiore np. czarna obcisla bluzke i na to marynarke i mam ja rozpieta to od przodu nie widac ze jestem w ciazy - trzeba sie mocno przyjrzec :) Nawet moja promotorka po obronie powiedziala mi, ze sie zakamuflowalam i ze recenzentka i dziekanka nie zorientowaly sie :D

;D zakamuflowalas dobre , mojego juz sie nie ukryc , w czerwcu idzmiemy na wesele i zastanawiam sie co ja na siebie wloze , worek od ziemniakow chyba ;D

;D ;D Silunia foty...takie napradę!z niedawna..no i dawaj to foto brzucholka twojego!!! ::) Bo niedługo urodzisz a my twojego brzycholka nie zobaczymy.Kiedyś tylko foto sprzed 2 lat....a co z terażniejszymi? :p

reklama
Do góry